Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 18. april 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 18. april 2023. godine kaže Ovnovima da ništa ne prepuste slučaju danas. Informacije koje ćete dobiti iz neočekivanog izvora će vam pomoći da rešite probleme koji vas muče u poslednje vreme. Pokušajte da izbegnete nepromišljene odluke u vezi. Zauzdajte jezik i odložite rasprave. Pod velikim stresom ste, neophodno je da se opustite.

BIK
Dan donosi mnogo briga i poteškoća, ali vaša upornost, tvrdoglavost i kreativnost će vam pomoći da se mnogo bolje od drugih znakova horoskopa nosite sa nevoljama. Tek u večernjim satima ćete moći da odahnete. Mnogi Bikovi će morati isprave ranije greške, partner je nemiran i traži „pravdu“. Očekujte bolove u glavi.

BLIZANCI
Iskoristite povoljne okolnosti za rešavanje problema na poslu. Ako sada ne reagujete, „neprijatelji“ će to iskoristiti da vas potisnu u drugi plan i zauzmu vašu poziciju. Imate podršku nadređenih, izborite se za veću platu. Dan je dobar da rešite i neka porodična pitanja. Za svakog imate savet. Partner vas obasipa poklonima to veoma vrednim! Zdravlje je dobro.

RAK
Danas rešavate neke nesporazume na poslu, dobićete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju. Moguće je da ćete promeniti saradnike, a neki predstavnici ovog znaka bi mogli i da prihvate ponudu za novi posao ili bolju poziciju. Očekujte povećanje plate. Dan je pogodan za druženje sa prijateljima. Slobodni Rakovi su pomalo nostalgični, utehu nalaze u porodici. Proverite pritisak.

LAV
Sreća je na vašoj strani, mnogo ćete postići ako preuzmete inicijativu i vredno radite. Dan je pogodan za sklapanje poslova, kao i saradnju sa novim partnerima. Pokušajte da se zauzdate u šopingu, „gladne su vam oči“. Partner vam priprema iznenađenje, moguće je da će uplatiti zajedničko putovanje. Slobodni Lavovi uleću u strastvenu avanturu. Zdravlje je dobro.

DEVICA
Dnevni horoskop za 18. april 2023. kaže da bi Device danas trebalo da se aktiviraju i pokažu inicijativu. U poslu se oslonite samo na stare prijatelje i proverene saveznike. Moguće su rasprave sa rođacima. Zauzete Device rastrzane, izbegavaju razgovor koji bi mogao da okonča vezu. Slobodni pripadnici znaka dobijaju zanimljiv poziv. Moguće je pomirenje sa osobom koju ste nehotice uvredili. Dobro se osećate.

VAGA
Zvezde su vam naklonjene, dan će biti lak i uspešan. Imate sreće čega god da se prihvatite, ma koliko vam delovalo neostvarivo. Mudro s novcem, postoji šansa da povećate prihode, ali i da sve izgubite. Stižu dobre vesti o članu porodice koji živi u inostranstvu. Ljubavna situcija bez promena. Slobodne Vage nailaze na odbijanje. Mogući problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA
Očekuje vas veoma težak dan. Pažljivo donosite odluke, „dva puta merite, a jednom secite“, nije trenutak da se oslanjate na sreću. Postoji i rizik i da ćete izgubiti veću svotu novca. Danas ste posebno emotivni i teško se kontrolišete. Partner je strpljiv, ali ne zadugo. Slobodne Škorpije se pitaju da li su donele pravu odluku ili prekinule vezu prerano. Pojačana napetost.

STRELAC
Mnoga pitanja rešavate brže i efikasnije od svojih kolega. Moguć je početak saradnje, koja će biti duga, obostrano korisna i plodonosna. Velika je verovatnoća da ćete imati ljubavne probleme. Ne uspevate da pronađete zajednički jezik sa voljenom osobom, mogući su oko novca. Danas ne bi trebalo da donosite ozbiljne odluke u vezi sa porodicom. Bolovi u leđima.

JARAC
Čuvajte se grešaka danas, moguće je da ćete neke detalje prevideti a to bi moglo skupo da vas košta. Posavetujte se sa starijim kolegom. Povoljan dan za ulaganja u nekretnine ili renoviranje, veće kupovine. Partner vam podiže raspoloženje, u večernjim satima ste potpuno u svom elementu. Slobodni Jarčevi čeznu za osobom iz „komšiluka“. Problemi sa kolenima.

VODOLIJA
Veoma povoljan dan, iskoristite uticaj pozitivnih aspekata u vašoj kući da ostvarite ciljeve koje ste odavno zacrtali. Moguća je saradnja sa bivšim kolegama. Zauzete Vodolije nezadovoljne rutinom u odnosu, Slobodnima „oči na vrh glave“. lako će vam biti da se zaljubite i izgubite glavu. Uživajte dok traje! Zdravlje je dobro.

RIBE
Dnevni horoskop za 18. april 2023. godine savetuje Ribama da ne započinju bilo kakav ozbiljan posao koji zahteva obimno znanje, posebne veštine i veliko iskustvo. Sada vam na ruku ide da se bavite „manje važnim“ poslovima, bićete u njima uspešni. Odličan dan za nova poznanstva, uspevate da očarate sve oko sebe. Moguće je da ćete se pomiriti sa bivšom ljubavlju. Posetite zubara.

Izvor: Mondo

Reklame