Reklame

Napravite prvi korak i uspećete da je osvojite.

Ovan

Ovaj dan donosi vam uspešan završetak rada na velikom projektu od ranije. Postoji mogućnost da obnovite saradnju sa starim poslovnim saradnicima. Jedna osoba sa posla dopada vam se duže vreme. Napravite prvi korak i uspećete da je osvojite. Odlično se osećate.

Bik

Ovaj dan obeležiće poslovni pregovori sa stranom kompanijom ili sa nekim iz inostranstva. Jedan od vaših ključnih saradnika može se tvrdoglavo pridržavati svojih uslova. Romantično veče sa partnerom doneće vam atmosferu sve većeg zbližavanja. Prati vas nervoza i tenzija.

Blizanci

Nezaposlene Blizance očekuje važan razgovor za posao. Mnogo toga će zavisiti od vašeg nastupa. Pred vama je novo ljubavno poglavlje sa novom osobom, ali se ona može ponašati kontradiktorno i dovesti vas u dilemu. Dehidratacija organizma.

Rak

Pravi je trenutak da realizujete svoje inovativne ideje. To će vas izbaciti daleko ispred konkurencije. Vaš odnos sa partnerom ušao je u mirnije vode. Sledi dalja stabilizacija. Više se odmarajte.

Lav

Ovaj dan posvetite planiranju i strogo se pridržavajte prioriteta. U suprotnom, može doći do probijanja krajnjih rokova. Nalazite se u iskušenju da započnete vezu sa osobom koju poznajete sa posla. Pojačan stres.

Devica

Poseban uspeh očekuje one Device čiji posao ima veze sa inostranstvom, putovanjima i visokim obrazovanjem. Finansijski dobitak. Razmišljate o formalizaciji odnosa sa partnerom. Pred vama je period važnih odluka. Poradite na svojoj aktivnosti.

Vaga

Negativni aspekti mogu vam doneti napete odnose na poslu i konflikt interesa. Budite oprezni u komunikaciji i čuvajte se manipulacija. Osećate se zapostavljenim od strane partnera. Otvoreno mu to recite da ne bi došlo do udaljavanja. Problem sa kolenim zglobom.

Škorpija

Ukoliko danas budete doneli pravu odluku, rešićete svoju finansijsku situaciju na dugoročnom nivou. Ljubavni elektricitet vlada atmosferom ovog dana, pa će Škorpije da se nađu pred izazovom da uđu u strasnu ljubavnu avanturu. Lakša upala pluća.

Strelac

Akcenat ovog dana je na finansijama. Moguće su neočekivane prepreke i nesporazumi u poslovnoj saradnji sa nekom osobom iz inostranstva. U okviru vaše porodice pojavili su se nesporazumi. Situacija zahteva uzela razumevanje i kompromise. Pokušajte da smanjite apetit.

Jarac

Danas vas očekuje naporan dan u pogledu vaše komunikacije sa kolegama i nadređenima. Različito sagledavate zajedničke ciljeve. Previše ste obuzeti poslom i zapostavljate partnera. Posvetite mu više vremena. Šetajte, boravite više na vazduhu.

Vodolija

Nezaposlene Vodolije mogu da dobiju poslovnu ponudu koja im neće sasvim odgovarati. Poslušajte svoju intuiciju. Nova perspektiva na ljubavnom planu otvara se sa novim poznanstvom s jednom pomalo neobičnom osobom. Bavite se laganijim vežbama, a preporučujemo i plivanje.

Ribe

Strogo se pridržavajte unapred zacrtanog plana da ne bi došlo do probijanja zadatog roka. Probleme rešavajte timski. Nalazite se u dilemi da li da prekoračite granicu prijateljstva sa osobom koja vam se već dugo dopada. Depresija.

Izvor: Kurir

Reklame