Foto: PIRO4D preuzeto sa Pixabay
Reklame

Jarac usamljen, Strelac umoran, Vaga zadovoljna, Vodolija svoj na svome

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas povoljan dan u kojem ćete ostvariti pozitivne rezultate. Bračni partner pokazuje prilično veliku dozu sumnjičavosti prema vama i to vam se ne dopada. Odlično vam je zdravlje.

BIK

Tokom današnjeg dana vas očekuje poslovni sastanak koji bi mogao da vam bude veoma značajan. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert koji će uskoro da vas vodi i do nove ljubavne veze. Mogući su problemi sa plućima.

BLIZANCI

Finansijska situacija vam se polako popravlja i zadovoljni ste zbog toga. Očekuje vas povoljan period. Dolazi do zahlađenja u vezi između vas i partnera. Dosta toga vam se u vašem odnosu ne dopada. Osećate se generalno dobro.

RAK

Pred vama je prilično dobar dan za pokretanje novih poslovnih poteza. Očekuje vas jako dobar period. Očekuje vas dobar period kada je u pitanju vaše polje braka. Moguće je da planirate proširenje porodice. Više spavajte!

LAV

Iako se na poslovnom planu plašite promena, one vam ipak uskoro dolaze. Nepredvidive okolnosti su pred vama. Ukoliko ste slobodni, dan vam je veoma povoljan za flert i nova poznanstva. Prija vam vežbanje.

DEVICA

Ako se bavite privatnim poslom, očekuje vas period u kojem ćete imati neke preokrete i probleme. Partner pokazuje da nije zadovoljan vašim odnosom. Dosta toga vas muči. Problemi sa urinarnim traktom.

VAGA

Putovanje koje planirate će vam doneti poslovni uspeh. Očekuje vas veoma značajna prilika za novu saradnju. Imate mogućnost za novo poznanstvo na polju emocija. Bićete zadovoljni. Dobro se osećate i zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Pred vama je povoljan dan u kojem ćete moći da se posvetite svojim ciljevima i prioritetima. Zadovoljni ste odnosom koji imate sa osobom koja vam se dopada. Postajete sve bliskiji jedno drugome. Imate mnogo pozitivne energije.

STRELAC

Možete da očekujete saradnju sa inostranstvom. Pred vama je povoljan dan da se okrenete poslovnim promenama. Priželjkujete novo poznanstvo. Očekuje vas jako povoljan period za ljubav. Moguća je prolazna glavobolja.

JARAC

Današnji dan bi mogao da vam donese probleme na polju posla. Dosta toga vas sada opterećuje. Postoji fatalna privlačnost između vas i nove osobe koja se pojavila u vašem poslovnom okruženju. Moguća je nesanica.

VODOLIJA

Spremni ste da pokažete inicijativu i da se okrenete novim poslovnim rešenjima koje ste sami osmislili. Uživate u lepim trenucima sa partnerom. Romantika vam prija. Vaša osećanja su čista i iskrena. Problemi sa nervima.

RIBE

Možete da očekujete poboljšanje na poslovnom polju. Pred vama je dobar period za nove poteze. Ako imate partnera, sa njim ćete uskoro pričati o ozbiljnijim koracima u vašoj vezi. Manji problemi sa očima.

Izvor: Kurir