foto:pixabay
Reklame

Ovan ima dobar odnos s kolegama, Blizanci se upuštaju u tajnu ljubav, Lavovi se odlično osećaju 

OVAN

Imaćete priliku da sa poslovnim saradnicima ostvarite dobar odnos i da u slavljeničkom raspoloženju uđete u novu godinu. Voljena osoba vas maksimalno podržava po svim pitanjima i srećni ste. Problemi sa cirkulacijom.

 

BIK

Pre praznika ćete doneti neke veoma važne poslovne odluke koje će se na duže staze odraziti na vašu karijeru. Moguće je da niste spremni za avanture i da je vaša novogodišnja želja vezana za ulazak u vezu. Odmarajte što više.

 

BLIZANCI

Tokom današnjeg dana privodite kraju poslove koji su vam bili važni kako biste rasterećeni ušli u novu godinu. Očekuje vas neka tajna ljubav koja će u vama probuditi osećanja na koja ste zaboravili. Ukočenost u leđima.

 

RAK

Možete da očekujete da ćete imati neke neizvesnosti pred praznike i da će vam poslovno stanje biti nestabilno. Odnos sa voljenom osobom bi mogao da vam krene u ozbiljnijem smeru polako. Povedite računa o ishrani.

 

LAV

Moguće je da će vam se uskoro otvoriti novi horizonti i nove poslovne prilike za saradnju sa inostranstvom. Uskoro vas očekuje planiranje romantičnog prazničnog putovanja sa voljenom osobom. Dobro se osećate u svojoj koži.

 

DEVICA

Imaćete sreće na polju finansija u novogodišnjoj noći, pa je moguć i neki novčani dobitak. Moguće je da imate nedoumice po pitanju emocija i da niste sigurni da li ćete sa partnerom ostati u vezi. Hronični problemi vas prate.

 

VAGA

Očekuje vas period u kojem ćete razmišljati o ozbiljnijem pokretanju privatnog posla. Očekuje vas dobar odnos sa voljenom osobom. Verujete jedno drugome i u novoj godini možete planirati i decuMoguće su tegobe vezane za grlo.

 

ŠKORPIJA

Vaša novogodišnja želja i odluka će biti vezana za polje posla. Spremni ste za promenu radnog mesta. Moguće je da niste sasvim zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Povedite računa o problemima sa stomakom.

 

STRELAC

 

Očekuje vas povoljan period da tokom praznika malo odmorite od obaveza i da se malo opustite. Ukoliko ste slobodni mogli biste vaš u toku novogodišnje noći da upoznate novu osobu za jednu lepu vezu. Problemi sa disajnim putevima.

 

JARAC

 

Tokom današnjeg dana ćete biti posvećeni privatnom životu i proslavi nove godine, a posao će vam biti na drugom mestu. Jako vam je važno da sa voljenom osobom ostvarite dobar odnos. Zdravlje vam je dobro.

 

VODOLIJA

 

Pred vama je period u kojem biste mogli da očekujete nove poslovne prilike za saradnju i zaradu. Očekuje vas zanimljiv flert i šansa za novo poznanstvo. Nova ljubavna dešavanja vam dolaze sa novom godinom. Skloni ste gojenju.

 

RIBE

Pred vama je period u kojem ćete imati značajne poslovne odluke kao i značajno poboljšanje finansija. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas period u kojem biste trebali da imate stabilno stanje sa partnerom. Povedite računa o očima.

Izvor: Kurir