foto:pixabay

Blizancima se dopada neko mlađi, Rakovi su razočarani.

OVAN

Nemojte da rizikujete ni na jednom polju danas, jer možete ostati oštećeni. Pogotovo izbegavajte veća ulaganja. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koju poznajete od ranije. Oči su vam osetljive.

BIK

Očekuje vas povoljan dan za saradnju sa osobom koja je rođena u znaku Lava. Zajedno dolazite do uspeha. Moguće je da niste sigurni da li želite da ostanete u vezi u kojoj ste trenutno. Mogući problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Očekuje vas važan sastanak na kojem će se na neki način odlučivati o vašoj poslovnoj budućnosti. Moguće je da vam se dopada neka mlađa osoba. Pokušaćete da joj stavite do znanja da želite vezu. Dobro se osećate.

RAK

Moguće je da imate neke nerazjašnjene situacije na poslovnom planu. Sada je vreme da se tome posvetite. Imali ste velika očekivanja i ostali razočarani. Ne treba da verujete pogrešnim ljudima. Problemi sa štitnom žlezdom.

LAV

Tokom današnjeg dana sve zavisi od vas. Vaše odluke su sada ključne za rasplet poslovne situacije pred vama. Možete da se nadate lepim dešavanjima sa osobom koju volite. Uživate u romantici. Moguća je vrtoglavica.

DEVICA

Nije preterano povoljan dan za nova dešavanja kada je u pitanju posao. Potrudite se da završite stare obaveze. Očekuje vas susret sa osobom koja je za vas veoma posebna i sa kojom želite više. Problemi sa nesanicom.

VAGA

Niste sigurni u odluku koju ste doneli i počinjete da razmatrate i druge opcije. Poslovno stanje vam je nekako nedefinisano. Neka osoba koju ste nedavno upoznali uporno pokušava da vam se približi. Hronični problemi vas muče.

ŠKORPIJA

Očekuje vas veoma važan dan za poslovno polje. Potrudite se da izbegnete pravljenje bilo kakvih grešaka. Voljena osoba vam zamera dosta toga. Počinje period u kojem će svađe postati sve češće. Ukočeni ste.

STRELAC

Spremaju se promene u vašem kolektivu, a vi niste sigurni kako će se to odraziti na vaše radno mesto. Vaš hladan stav prema partneru će uskoro dovesti do raspada zajednice. Kičma vam je osetljiva kao i leđa.

JARAC

Ukoliko ste se nadali nekoj novoj poslovnoj saradnji, bićete veoma zadovoljni ishodom današnjeg dana. Za sada niste zainteresovani za ozbiljnu vezu. Avantura koja je na pomolu. Zdravlje vam je generalno dobro.

VODOLIJA

Očekuje vas poboljšanje finansija danas. Pred vama je pozitivan dan i kada je u pitanju posao. Imate potrebu da okončate vezu koja se već neko vreme razvlači. Videli ste i sami da ta priča ne vodi nikuda. Izbegavajte poroke.

RIBE

Povoljan je period za neki novi posao. Ukoliko ste u potrazi za radnim mestom, danas je vaš srećan dan! Očekuje vas početak veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Dobro se osećate.

Izvor: Kurir

Reklame