Ovan

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred tipičnim Ovnovima, naročito ako su planirali da najviše vremena i energije posvete sporednim aktivnostima, hobiju ili rekreaciji. Uživajte.

Ljubav: Dan protkan pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem pratiće vas i na ljubavnom planu, pa eto prilike da sa dragom osobom provedete fine trenutke u nekom izlasku ili kraćem putovanju.

Zdravlje: Prijaće vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Bikovima bi ovog dana najviše vremena mogli da provedu u nekoj poseti starim prijateljima. Možda od nekog od njih dobijete kontakte za nove poslove koje imate na umu.

Ljubav: Nije isključen susret sa starom simpatijom, pa eto materijala za razmišljanje i preispitivanje.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Povoljan dan je pred Blizancima da svoje započete obaveze ostvare na vreme i ostatak vremena provedu u odmoru i rekreaciji.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko želite da nekim finim gestom iznenadite dragu osobu. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Pune ruke posla imaće Rakovi ovog prvog dana vikenda. Iako nema nagoveštaja većih prepreka vodite računa da se ne preopteretite obavezama.

Ljubav: Potrudite se da zbog poslovnih obaveza ne zapostavite ljubavnu sferu, jer je moguće očekivati nerazumevanje sa druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Odličan dan je pred Lavovima na profesionalnom planu. Posebno angažovanje imaće oni predstavnici koji su poslovno povezani sa inostranstvom ili sa putovanjima.

Ljubav: Povoljni aspekti pratiće vas i na polju ljubavnih odnosa. Uz vaš aktivan i energičan nastup, realno je da vas potpomogne i ono nevidljivo zrno sreće.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Device bi danas trebalo pre svega da se posvete aktivnostima vezanim za kuću i porodicu, a ostatak vremena ostave za bavljenje fizičkom aktivnošću.

Ljubav: Odgovorno ponašanje i često preterivanje u formalnostima prati većinu Devica u bezmalo svim ljubavnim aktivnostima. Opustite se i ne razmišljajte previše.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vaga

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Nije isključeno da obavite par bitnih razgovora sa nekim od saradnika.

Ljubav: Neki do sada fini kontakti na polju ljubavnih odnosa, mogli bi da dobiju fino ubrzanje, malo zaslugom druge strane, ali još više zbog vaših korekcija stavova kada su partnerski odnosi u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Sve zacrtane obaveze Škorpije bi danas trebalo da završe bez većih problema. Moguć je i finansijski dobitak.

Ljubav: Pojava vrlo intrigantne osobe na vašem ljubavnom horizontu, mogla bi da vas baci u veliko iskušenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Odličan dan je pred Strelčevima da sa dosta pozitivne energije i motivisani završe sve svoje planirane obaveze i ostatak dana posvete sebi i uživaju u stvarima koje najviše vole.

Ljubav: Danas biste mogli da zablistate i u sferi ljubavi, pa eto prilike da neke dosadašnje propuste ispravite.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Manje više sve je pod kontrolom, i tipični Jarčevi imaju veoma realne šanse da sprovedu u delo sve planirane obaveze.

Ljubav: Budite fleksibilni i strpljivi danas i ne potežite neke stvari iz prošlosti kako ne biste izazvali nesporazume i nezadovoljstvo.

Zdravlje: Potreban vam je psihofizička relaksacija.

Vodolija

Posao: Vrlo povoljan dan je pred Vodolijama da se pozabave pokretanjem neke od ideja uz veliku pomoć prijateljski nastrojenih osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Tu u poslovnom okruženju vreba i zanimljivo poznanstvo, pa budite pripravni da adekvatno reagujete.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Ribe

Posao: Tokom ovog dana, većina Riba trebalo bi da bude vrlo dobro raspoložena i motivisana za obavljanje svih planiranih poslova.

Ljubav: Mirno more na polju ljubavnih relacija možete očekivati danas. Od vas zavisi da li će se nešto promeniti.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Izvor: Mondo

Reklame