Foto: Pixabay

Ovan podložan bolestima, Bik neodlučan, Škorpija je odličnog zdravlja

OVAN

U sebi nosite čvrsto uverenje daćete na polju posla biti uspešni i da će vam naredni period biti jako dobar. Niste spremni za drastičnije poteze na ljubavnom polju danas. Veoma ste osetljivi i podložni zdravstvenim problemima.

BIK

Moguće je da ne znate koja je odluka za vas najbolja i da na polju posla imate prilično neizvesnu situaciju. Možete da očekujete da ćete se danas lepo slagati sa osobom koju volite i da ćete uživati. Potrebno vam je više sna.

BLIZANCI

Uložili ste mnogo energije i truda u svoj posao. Nije vam ni malo lako da od nekih ideja koje imate, odustanete. Spontano vam se pojavljuje jedna zanimljiva osoba sa kojom gradite emotivni odnos. Nervna napetost.

RAK

Čekate nove prilike za posao ali još uvek ih nema. Potrudite se da pokažete više inicijative oko potrage za poslom. Dopada vam se osoba koja pokazuje da je na neki način udaljena ka vama. Problemi sa tahikardijom su mogući.

LAV

Pred vama je prilika da rešite zaostale poslove iz prošlosti ali i da stavite tačku na neku poslovnu saradnju. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve ljubavne brige i probleme danas. Izbegavajte stresne okolnosti.

DEVICA

Moguće je da vam je stabilnost na polju posla na neki način ugrožena danas. Imate razloga za brigu. Imate utisak da vam je situacija na polju ljubavi prilično nestabilna i niste zadovoljni. Moguća je glavobolja.

VAGA

Moguće je da će vam se neke situacije na polju posla komplikovati bez preterano velike potrebe za tim. Moguće je da neka osoba iz prošlosti pokušava da vam se umeša u vezu sa vašim partnerom. Problemi sa kičmom.

ŠKORPIJA

Moguće je da vam neće biti lako da ostvarite poslovnu saradnju koja vam je potrebna kako bi dostigli svoje ciljeve na ovom polju. Na prvi pogled osećate jaku privlačnost sa osobom koju ste nedavno sreli. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Moguće je da vam se odlažu neki planovi i da niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju. Voljena osoba pokazuje da ume da bude prilično zatvorena prema vama i to vam se ne dopada. Pazite na slepo crevo.

JARAC

Potpisivanje novog poslovnog ugovora vas uskoro očekuje, kao i jako važne nove poslovne promene. Iako je partner često tvrdoglav, na kraju ćete ipak uspeti da nađete zajednički jezik. Problemi sa aknama.

VODOLIJA

Odlučni ste u svojoj nameri da na poslovnom polju ostvarite uspeh koji će biti za vas značajan i zapažen. Osećate veliko zahlađenje u odnosu između vas i voljene osobe i nekada mislite da je bolje da raskinete. Posetite lekara.

RIBE

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana ostvariti svoje planove i da će poslovi ići u dobrom smeru. Pred vama je povoljan dan za novo poznanstvo na emotivnom polju. Pazite na srce i krvne sudove.

Izvor: Kurir

Reklame