Foto: Pixabay
Reklame

Bik osvaja simpatiju, Rak se svađa, Jarac uživa u osećaju slobode

OVAN

POSAO: Pred vama je važan razgovor sa nadređenima tokom kojeg možete da saznate dosta novih informacija. LJUBAV: Pojavili su se neki novi problemi na vašem polju ljubavi i nije vam baš lako da sve to razrešite. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa gorušicom.

BIK

POSAO: Moguće je da vas hvata nervoza zbog početka novog poslovnog projekta i da povremeno sumnjate u sebe. LJUBAV: Očekuju vas promene na polju ljubavi. Uspećete da osvojite svoju simpatiju posle dužeg vremena. ZDRAVLJE: Problemi sa kožom su mogući.

BLIZANCI

POSAO: Raspoloženi ste za poslovne promene u narednom periodu. Možete da očekujete da će do vas doći neke nove ponude. LJUBAV: Veoma otvoreno pokazujete svoja osećanja i spremni ste da budete posvećeni partneru. ZDRAVLJE: Osetljiv vam je grudni koš.

RAK

POSAO: Moguće je da sada na neki način ispaštate zbog pogrešnih odluka iz prošlosti. Dosta toga vas može na polju posla kočiti. LJUBAV: Moguće su manje svađe sa voljenom osobom. Pred vama je period koji vam donosi neslaganja. ZDRAVLJE: Problemi sa povišenim temperaturom.

LAV

POSAO: Imate velike ambicije ali ne možete odjednom da ostvarite sve velike planove koje imate. LJUBAV: Pred vama je burna faza u kojoj bi na polju ljubavi mogli da imate česte svađe sa partnerom. ZDRAVLJE: Hronični problemi vas prate.

DEVICA

POSAO: Mogući su manji problemi na poslu. Često ste skloni svađama i nesuglasicama sa poslovnim saradnicima. LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba očekuje previše od vas trenutno. Ne možete da ispunite sve njene želje. ZDRAVLJE: Problemi na nervnoj bazi.

VAGA

POSAO: Kada budete završili sva svoja zaduženja osetićete veliko olakšanje i zadovoljstvo zbog dobro obavljeng posla. LJUBAV: Voljena osoba bi mogla da pokaže da je spremna da ode korak dalje u odnosu sa vama. ZDRAVLJE: Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

POSAO: Skloni ste donošenju brzopletih odluka na poslovnom polju. Potrudite se da vam se to ne obije o glavu. LJUBAV: Nije povoljan dan za početak veze. Pred vama je period u kojem ćete imati emocionalne kočnic. ZDRAVLJE: Psihosomatski problemi su vam naglašeni.

STRELAC

POSAO: Moguće je da imate nove komplikacije na poslovnom polju i da vam nije lako da ostvarite sve svoje ciljeve. LJUBAV: Prija vam Blizanac sa kojim možete da ostvarite veoma zanimljiv ljubavni odnos. ZDRAVLJE: Moguće su povrede i prelomi.

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete biti skloni svađama na poslu. Imate konkurenciju koja vas ne štedi. LJUBAV: Prija vam osećaj slobode i ne planirate novu vezu. Potrebno vam je neko vreme da posvetite samo sebi. ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas putovanje u inostranstvo koje može da vam donese veoma pozitivne poslovne promene. LJUBAV: Voljena osoba je spremna da vam pokaže njena iskrena osećanja. Povoljan vam je dan za polje emocija. ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i poroke.

RIBE

POSAO: Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim poslovnim problemima. LJUBAV: Očekuju vas manje svađe u odnosu sa partnerom koji pokazuje da je nekada previše tvrdoglav. ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa urogenitalnim traktom.

Izvor: Kurir