Blizanci su tajnoviti, Rakovi maksimalno posvećeni poslu, Lavove očekuje priliv finansija

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim biznisom pravite tajne poslovne planove vezane za saradnju sa inostranstvom. Ukoliko ste u vezi maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi. Strastveni ste i ljubomorni. Čuvajte se infekcije.

BIK

Povoljan je dan za završetak sudskog procesa. Osećate olakšanje s obzirom da je rešenje doneto u vašu korist. Ukoliko ste slobodni nema nikakvih promena na emotivnom polju uprkos vašoj društvenosti. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Očekuju vas tajne finansijske transakcije. Tajnoviti ste i kada je posao u pitanju. Bračni partner razmišlja o odlasku u inostranstvo, a vi podržavate tu ideju. Urogenitalni trakt je osetljiv kod muškaraca, a kod žena genitalije.

RAK

Maksimalno ste posvećeni poslu s tim što uživate u obavezama. Sve teče glatko, tako da ste sigurni da će rezultati biti odlični. Bračni partner je zabrinut zbog vraćanja kredita. Prija vam rekreacija i osećate se dobro.

LAV

Očekuje vas priliv finansija. Na poslu nema nekih značajnijih dešavanja, sve se odvija po planu. Emotivno ste zainteresovani i otvoreno pokazujete svoje interesovanje simpatiji. Zdravlje je stabilno.

DEVICA

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom tokom koga se žalite na prisutne teškoće. Druga strana vas ohrabruje i veruje da ćete uspeti da ih rešite. Skloni ste sanjarenju i bračnog partnera ne vidite realno. Cirkulacija je loša.

VAGA

U fazi ste razmišljanja čime bi još mogli da se bavite. Imate utisak da je posao ušao u rutinu, a vama treba promena. Inicirate ozbiljan razgovor sa partnerom na temu zajedničkog potomstva. Mogući su problemi u predelu glave.

ŠKORPIJA

Kujete tajne poslovne planove vezane za inostranstvo. Na regularnom poslu sve je pod vašom kontrolom. Skloni ste sanjarenju. Maštate o idealnoj vezi. Čuvajte zdravlje. Prisutna je mogućnost upotrebe terapije.

STRELAC

Očekuje vas veći poslovni uspeh ili dobijanje nove poslovne ponude. U svakom slučaju osećate se zadovoljno zbog posla. Veza se normalno razvija, mada imate utisak da je partnerka preterano ljubomorna. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Očekuje vas razgovor za novi posao na kome ostavljate odličan utisak. Sa bračnom partnerkom vas očekuje razgovor. Ona želi da razgovara o svom poslu tačnije razmišlja da ga promeni i zanima je šta vi mislite o tome. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Očekuje vas kraći poslovni put i poslovni sastanak na kome se nećete najbolje snaći. Bićete nedorečeni i vaši predlozi neće biti detaljni i konkretni. Ukoliko ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo sa osobom iz inostranstva. Zdravlje je stabilno.

RIBE

Ovo je jedan od boljih poslovnih perioda. Imate puno obaveza, uživate u radu i ispunjeni ste u poslovnom smislu. Brak je stabilan, ali vam nedostaje pažnja partnera. Organizam je jako osetljiv tako da je najbolje da budete odgovorni prema sebi.

Izvor: Kurir

Reklame