Foto: Pixabay

Vaga muku muči sa grlom, Ovan zabrinut, Jarac usamljen, Ribe srećne, Vodolija se oseća kao svoj na svome

OVAN

Ne uspevate da se isključite kada je posao u pitanju. S vremena na vreme posmislite na neku novu poslovnu ideju. Prezadovoljni ste vezom. Voljena osoba nema isti odnos prema vašoj vezi. Umorni ste. Uživate u odmoru.

BIK

Ne samo da razmišljate o poslu nego pravite nove poslovne planove. Puni ste energije i verujete da će oni uspeti. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Njegove emocije su stabilne i to vam prija. Mogući su problemi sa grlom.

BLIZANCI

Ovo je dan za opuštanje. O poslu čak ni ne razmišljate. Komunikativni ste, šarmantni, uživate u neobaveznom flertu. Svesni ste da nijedno od vas dvoje nema neke veće planove ili očekivanja. Moguća je reuma.

RAK

Posao vam nije čak ni u mislima. Ovo je vreme kada se posvećujete voljenima odnosno porodici. Ukoliko ste u vezi maštate o braku, ali čekate da partner prvi spomene tu temu. Potrebno je da ojačate imunitet.

LAV

Uživate u odmoru i opuštenoj atmosferi. Ranije ste se u potpunosti posvetili poslu, a sada se posvećujete odmoru. Bračna partnerka vas tetoši i vi se osećate fenomenalno. Obratite pažnju na rad srca.

DEVICA

Konačno i vi odmarate. Posao vas ne zanima. Uživate u svome domu i porodičnoj i opuštenoj atmosferi. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Uživate u ljubavi i pažnji partnera. Cirkulacija je slaba.

VAGA

U novu godinu ulazite sa novim planovima koji su totalno nerealni. Imate velika očekivanja i neadekvatne planove. Odnos sa bračnim partnerom je idealan. Uživate u razmeni ljubavi i nežnosti. Mogući su problemi sa grlom.

ŠKORPIJA

Odmarate se od poslovnih obaveza, trke i stresa. Vreme provodite kod kuće u opuštenoj atmosferi sa voljenom osobom. Odnos je pun ljubavi i strasti i maksimalno uživate. Mogući su problemi sa bubrezima.

STRELAC

Vi ste nezaustavljivi. Čak i na današnji dan zanima vas posao i neko vreme posvećujete poslovnim obavezama. Odnos sa bračnom partnerkom je stabilan i ona ima razumevanja za vaše obaveze. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Posao vas definitivno ne zanima. Ovo je vreme kada se u potpunosti posvećujete porodici. Svi su zbog toga srećni, naročito partner. On vam pruža sve ono što vam je potrebno: osećaj da ste voljeni. Mogući su bolovi u kostima.

VODOLIJA

Puni ste pozitivne energije i fokusirani na poslovnu komunikaciju. Dogovarate poslovne sastanke. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Želite da provedete vreme zajedno, bez drugih ljudi. Zdravlje je solidno.

RIBE

Posao vam je jako bitan. Ne samo da održavate komunikaciju sa saradnicima nego i pravite nove poslovne planove. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. Prija vam njegova ljubav i podrška. Zdravlje je stabilno.

Izvor: Kurir

Reklame