Foto: Pixabay
Reklame

Blizanci ostvaruju nove kontakte, Vage imaju problem sa nadređenima

Ovan

Posao: Planetarni aspekti pomažu vam da sve nedoumice i nejasne stvari počnu polako da se raščišćavaju i dobijaju novi smer koji vi podržavate. Moguć novi poslovni dogovor ili ponuda za posao.

Ljubav: Iskoristite dane koji su pred vama da svoju emotivnu vezu učvrstite i unesete dovoljno pozitivne energije i optimizma.

Zdravlje: Budite u pokretu što više.

Bik

Posao: S jedne strane imate gomilu mogućnosti, a sa druge nikako ne uspevate da se organizujete na pravi način.

Ljubav: Slobodni Bikovi – imate osećaj da što vi više želite da nekog osvojite, ta osoba vam je sve dalja i dalja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Pažljivo i danas iskontrolišete dokumentaciju, budite oprezni u dogovorima, jer vas očekuje dosta dinamičan dan posebno u sferi komunikacije.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni interesantni kontakti mogu vam pristići preko društvenih mreža, prijatelja, pa čak i preko poslovnog segmenta.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Sve u vezi poslovne komunikacije i dogovora moglo bi biti praćeno zastojima koji nisu vaša direktna odgovornost. Povedite računa o papirologiji i zaostalim obavezama.

Ljubav: Budite pozitivni, dobro raspoloženi, iznenađenja nisu isključena, posebno ukoliko negde planirate da izađete sa društvom.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Odličan radni dan za Lavove da svoje poslovne obaveze završe uspešno i na vreme. Budite podsticajniji i aktivniji, u odnosu na kolege vi imate liderske osobine i primenite ih sada.

Ljubav: Dragoj osobi mogao bi danas da zasmeta vaš egoizam, a vama njena nezainteresovanost na neki način.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte, odmarajte.

Devica

Posao: Solidan dan je pred Devicama da se bez većih prepreka posvete planiranim obavezama. Očekuje vas i dobra komunikacija sa ostalim saradnicima.

Ljubav: Razmišljajte o nekom zajedničkom putovanju. Imate više opcija na umu, bar jednu treba izdvojiti i pokrenuti je na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Vaga

Posao: Odnos sa nadređenima neće biti savršen, pa se čuvajte rasprava sa osobama koje su po poziciji iznad vas. Neko vam radi iza leđa i ugrožava vašu poziciju, otvorite četvore oči.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas danas na ljubavnom planu. Potrebno je malo više obostranog truda da sve funkcioniše kako treba. Vi napravite prvi korak.

Zdravlje: Ozbiljno shvatite signale koji vam dolaze iz predela pluća.

Škorpija

Posao: Potrebno je da odradite zaostale obaveze, da proverite dokumentaciju i bitne papire i ispravite eventualne greške.

Ljubav: Ukoliko ste za avanturu i provod, bez mnogo razmišljanja o tome šta budućnost donosi i planova da se ovakvi tipovi veza održe na duži rok samo napred.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Strelac

Posao: Najviše vremena i pažnje i tokom današnjih poslovnih aktivnosti oduzeće vam komunikacija i organizacija, ali ne bi trebalo da bude većih problema.

Ljubav: Strelčevi bi danas mogli da pokažu svoju čuvenu direktnost kada su neki nesporazumi u pitanju. Možda bi bolje bilo da to izbegnete.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Jarac

Posao: Vodite računa da ne napravite neke veće greške u papirologiji, prokontrolišite sve više puta, jer sve će se natovariti na vas i vi ćete trpeti pritisak od saradnika i nadređenih.

Ljubav: Pitanje je koliko vremena i energije možete odvojiti za angažovanje na ovom polju, trebali bi napraviti neki balans.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Vodolija

Posao: Iako vas i danas mogu očekivati izvesne poteškoće i napetosti u komunikaciji, bitno je da vas to neće poremetiti suviše da sve rešite na svoj jedinstven i originalan način. Krenite po prioritetima i greške nema.

Ljubav: Bilo bi lepo kada biste više vremena i pažnje mogli da posvetite ljubavnoj sferi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: U ovom poslovnom danu biće vam neophodna dodatna ozbiljnost i verovatno pomoć nekog od proverenih saradnika. Ne ustručavajte se da je zatražite.

Ljubav: Sjajan dan je za druženje i nova poznanstva. Budite otvoreni, iskreni i opušteni.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Izvor: Still

Reklame