Foto: PIRO4D preuzeto sa Pixabay

Jarac uspešan, Bik srećan, Vodolija pati od glavobolje, Blizanci umorni

OVAN

Odnos sa kolegama je prilično neharminičan. Nijedna strana ne želi da popusti tako da ne uspevate da postignete dogovor. Bračni partner je svestan vaših poslovnih problema i pruža vam podršku. Ojačajte imunitet.

BIK

Puno radite, imate ogromne ciljeve i veru da ćete ih postići. Jako ste zainteresovani za saradnju sa inostranim partnerima. Izbegavate komunikaciju i sastanak sa emotivnim partnerom. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Poslovna situacija je problematična. Posao je u fazi stagnacije, a vi ne uspevate da išta uradite po tom pitanju. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Razmišljate o braku. Voljena osoba nije spremna za taj korak. Skloni ste povredama.

RAK

Prilično ste zabrinuti zbog situacije na poslu. Pokušavate da odradite neke poslove, ali teškoće usporavaju proces rada. Bračni partner ima probleme na poslu, ali nemate živaca da slušate o tome. Očekuju vas problemi sa kostima.

LAV

Uprkos trudu koji ulažete u poslovne obaveze, rezultati su minimalni. Odnos sa emotivnim partnerom nije najbolji. Komunikacija je loša tako da izbegavate sastanak. Imunitet je jako slab. Pritisak je nestabilan.

DEVICA

Ulažete maksimalne napore u posao, ali rezultata nema. Jako ste zabrinuti zbog posla. Nezainteresovani ste za susrete sa partnerom što on normlano prihvata. Očekuju vas problemi sa nestabilnim pritiskom.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna. Zadovoljni ste kako rezultatima, tako i finansijama. Pružate podršku partneru. On je zabrinut zbog posla. Sigurni ste da će uspeti da prevaziđe poslovne probleme. Zdravlje je stabilno.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Obim posla je smanjen što direktno utiče na nedostatak novca. Bračni partner pokušava da vam podigne samopouzdanje. Jako puno vam znači njegova podrška. Vreme je za posetu stomatologu.

STRELAC

Poslovna situacija je stabilna. Obaveze odrađujete normalno, bez ikakvog stresa. Saradnja sa kolegama je harmonična. Emotivni partner predlaže susret, ali vi nemate želju za druženjem. Ojačajte imunitet i pokrenite se.

JARAC

Demoralisani ste situacijom na poslu. Imate utisak da ste uradili sve što je u vašoj moći i da rezultata nema. Emotivno ste zainteresovani za osobu koja je u problemima i ne razmišlja o vezi. Mogući su problemi sa kostima.

VODOLIJA

Zadovoljni ste poslovnom saradnjom sa inostranim saradnicima. Slično razmišljate i dobro se razumete. Posvećeni ste porodici i porodičnim obavezama. Zdravlje je jako osetljivo. Mogući su problemi sa pritiskom i cirkulacijom.

RIBE

Poslovna situacija je stabilna, a vi zadovoljni. Odrađujete obaveze bez ikakvih teškoća. Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Druga strana ne pokazuje preterano interesovanje za druženje. Zdravlje je stabilno.

Izvor: Kurir