Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 5. april 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 5. april 2023. vam donosi nove izazove na poslu. Moraćete da balansirate sa više zadataka odjednom. Trudite se da ne mešate privatno i poslovno i pazite na rokove. Izbegavajte i impulsivnu kupovinu, zatrebaće vam novca. Moguća je napetost u mišićima!

BIK
Niste zadovoljni trenutnim poslom, nervozniji ste i to se odražava na ostale sfere u životu. Vreme je da porazmislite o promeni radnog mesta. U ljuabvi očekujte male nesuglasice i lošu komikaciju. Poradite na istoj i izdvojite vreme i za partnera i za prijatelje. Izbegavajte stresne situacije!

BLIZANCI
Tokom čitavog dana borićete se sa mislima – da li preseći problem ili se uhvatiti u koštac sa njim? Ne donosite nagle odluke, već pokušajte da problem posmatrate sa strane, objekitvno. Stavite pozitivne i negativne stvari na papir i izvucite zlatnu sredinu. U ljubavi očekujte preokret, smeši vam se nova ljubav. Više odmarajte!

RAK
Početak dana vam donosi dosta obaveza na poslu, ali i tenzije. Vrlo je moguće da ćete u jednom trenutku da „puknete“ i izbacite sve iz sebe što ste do sada trpeli. Učite na sopstvenim greškama i ne dozvolite da se ponavljaju. Imate osećaj da vas partner pogrešno razume, budite konkretniji. Slobodne Rakove očekuju udvaranja. Zdravlje dobro!

LAV
Konačno ste shvatili da neke stavri ne mogu da se dese preko noći. Iako vas muči u kom smeru će da se odvija posao, ne brinite. Nastavite da se trudite i održavate dobre odnose sa ljudima, isplatiće se. Ljubav vam je na poslednjem mestu, ali ipak vam neko privlači pažnju. Slobodnim Lavovima će prijati malo druženja, dok oni zauzeti bi trebalo više da se posvete partneru.

DEVICA
Prva polovina dana proći će vam nikad brže. Jurnjava, obaveze, papirologija su samo jedan deo toga. Ostanite fokusirani kako vam ne bi promakle neke stvari. Druga polovina dana idealna je za malo opuštanja sa prijateljima. Čuvajte se ogovaranja i širite pozitivnu energiju. Mogući su problemi sa varenjem, pazite na rok trajanja namirnica.

VAGA
Dnevni horoskop za 5. april 2023. godine vam savetuje da „ne trčite pred rudu“ u ishitrenim izjavama, pogotovo na poslu. Nekada stvari nisu onakve kakvim se čine, a vi možete da se obrukate. Očekuje vas i jedan poziv starog prijatelja ili rođaka iz inostranstva, ali i poziv na put. Ukoliko imate mogućnosti, zašto da ne? Oblačite se slojevito.

ŠKORPIJA
Trenutno ne prolazite kroz sjajan period, ali svemu dođe kraj. Poenta je da osluškujete svoje emocije i želje i da iz toga izvučete najbolje moguće za vas. Slobodnim Škorpijama nedostaje bliskost i pažnja suprotnog pola. Vreme je da učinite prvi korak. Unosite više hranljivih materija, a manje brze i nezdrave hrane.

STRELAC
Tokom dana dosta ćete biti povučeni u sebe, a guranjem stvari pod tepih nije dobar način za rešavanje problema. Popričajte sa bliskom osobom, posavetujte se sa njom ili nekim stručnim kako kasnije ne bi bilo gore po vas. Očekujte poziv na jedan važan događaj. VIše se krećite i stvarajte kontakte, znači će vam. Moguće su glavobolje ili nesanica.

JARAC
Od stare slave se ne živi, zato je vreme da se razbudite i pokrenete. Izvadite iz „fioke“ ideje i bacite se u relazaciju, a uvek možete da potražite pomoć bliskih ljudi i onih od poverenja. Štednja vam nije jača strana, ali vam novac i stvAranje prihoda ide od ruke. Izbegavajte kupovinu bespotrebnih stvari.

VODOLIJA
Početak dana težak, a koncetracija vam neće biti jača strana. Mogući su i impulsivni ispadi sa ljudima u okruženju, ali i partnerom. Bolje da se i osamite, radite stvari koje vam prijaju nego da ulazite u dublje rasprave dok ste pod revoltom. Zvezde vam savetuju da probleme rešavate hladne glave. Obratite pažnju na povrede!

RIBE
Dnevni horoskop za 5. april 2023. vam donosi preokret na poslovnom planu, novih saradnji i dosta obaveza. Sve što vam je potrebno jeste dobra organizacija i pravovremena komunikacija sa kolegama. Trudite se da vam ne promaknu važne informacije. Izbegavajte flertovanje na poslu, kako vam se to kasnije ne bi obilo o glavu.

Izvor: Mondo

Reklame