Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine vam donosi monotoniju koje će vam pokvariti raspoloženje. Krajem dana stiže iznenađenje, okružite se porodicom i prijateljima. Ne gubite vreme na vraćanje u prošlost, već se potrudite da shvatite šta je uzrok stagnacije koju osećate.

BIK
Vaš dnevni horoskop vas savetuje da se ne poveravate osobi koju ste nedavno upoznali. Da biste znali da li je neko pouzdan, potrebno vam je više vremena, ne žurite. Jedan poziv može danas da vas uznemiri, reč je o osobi iz prošlosti sa kojom ste prekinuli kontakt.

BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju lepe vesti koje se tiču posla. Ovo je trenutak kada možete da uložite više nego što ste planirali, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Uspeh vam je zagarantovan, poslušajte partnera. Dobro procenjuje situaciju, može da vam pomogne. Više spavajte.

RAK
Danas ste ušuškani i ne ide vam se nigde. Nije loša ideja da se izolujete, ostanete kod kuće i napunite baterije kako valja. Prijaće vam beg od mobilnog telefona i silnih poruka i poziva, ali znajte da je ovo zatišje pred buru. Sledi niz događaja koji će vas razdrmati.

LAV
Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine vas savetuje da ne brzate sa donošenjem finansijskih odluka. Nije povoljan dan za novčane transakcije, velike kupovine i rasipanje. Ako ste nekome ostali dužni, najbolje je da vratite dug danas. U ljubavi sve teče kako treba, zadovoljni ste.

DEVICA
Vaša tvrdoglavost vas je nebrojano puta koštala u životu, ali danas može da se isplati. Iako vas ubeđuju u suprotno, ne odustajte od svoje ideje jer donosi novčani dobitak. Sukobi sa partnerom su sve češći, čini se da nemate iste ambicije. Razgovarajte i dobro razmislite šta želite na privatnom planu.

VAGA
Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine vam predviđa probleme sa nadređenima, jer danas nikako ne trpite autoritet. Kako dan odmiče, bićete sve bolje raspoloženi, a tome će doprineti i prijatelji i porodica. Organizujte neko putovanje, porodica želi da što više vremena provedete sa njima.

ŠKORPIJA
Ne prijaju vam promene koje stižu, ali nemojte unapred da se uzbuđujete. Budite strpljivi, jer ako sada pregurate sve ono što vam se ne dopada, stiže nagrada. Biće sve kako ste zamislili, ali potrebno je da prođe neko vreme. Osoba sa kojom dugo imate kontakt može da vas iznenadi dolaskom.

STRELAC
Danas ste nervozni jer ništa ne ide onako kako ste zamislili. Prepreke na koje danas budete naišli mogu samo da vam posluže kao lekcija. Ne odbijajte pomoć, prihvatite je, naročito ako vam ponudi ženska osoba starija od vas. U ljubavi sve ide kako treba, imate partnerovu podršku.

JARAC
Ne propustite šansu koja vam se pruža samo zato što sumnjate u uspeh. To je prvi korak koji vas „blokira“ ka ostvarenju ciljeva, a pronalazak hobija će vam pomoći da ga otklonite. Jedna osoba vam se udvara, ali vi niste sigurni da li želite nešto više od prijateljstva. Što da ne!

VODOLIJA
Danas se pare lepe za vas! Stižu vam neočekivani prihodi, a to znači samo jedno – dobar šoping! Zračite energijom i rado ste viđeni gost gde god da se pojavite. Ovo posebno ostavlja utisak na osobe suprotnog pola, pa, očekujte poziv! Došlo je vreme za novu ljubav, zar ne?

RIBE
Dnevni horoskop za 29. mart 2023. godine vam predviđa lepu promenu u životu. Ovo može da se odnosi na posao koji radite, čini se da konačno možete da naplatite ono što vam je do juče delovalo nemoguće. Iskoristite svoju kreativnost i nastavite da se trudite. Pojačajte unos vitamina.

Izvor: Mondo

Reklame