Foto: Pixabay

Vage će dobiti ponudu koja se ne odbija, Škorpija zadovoljna u ljubavi, Devica sklona depresiji

Ovan

Posao: Dosta opušteniji dan je pred Ovnovima, da konačno u svom elementu završe svoje započete obaveze. Očekujte i pomoć nekog od saradnika.

Ljubav: Bilo bi dobro da što više potencirate zajedničke aktivnosti u kojima volite da uživate. Možda neki izlazak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Koristite sva svoja znanja i načine za koje vi smatrate da problem može najbrže i najefikasnije da se reši. Imaćete podršku nadređenih, i pomoć u svakom segmentu.

Ljubav: Iskoristite povoljne okolnosti za druženje, izlaske sa zajedničkim prijateljima, budite opušteni i veseli.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Dosta naporan dan je pred Blizancima jer vas pored tekućih mogu očekivati i neke neočekivane dodatne obaveze. Nemojte se suviše nervirati, nego krenite po prioritetima.

Ljubav: Povoljne su okolnosti za sve one Blizance koji imaju nameru da postojeće partnerske veze podignu na viši nivo.

Zdravlje: Iscrpljenost, pad energije.

Rak

Posao: Pojedini Rakovi mogu smatrati da su u trenutnim poslovnim okolnostima neopravdano zanemareni i da se njihov trud ne ceni na pravi način. Ne brinite, svaki trud pre ili kasnije se isplati.

Ljubav: Iako ne želite da se vraćate u prošlost, nećete moći ipak da izbegnete komunikaciju ili susret sa osobom koja vam je nekada značila.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Uz dobru organizaciju nema za vas prepreka koje ne možete premostiti. Moguća je i ponuda za novu poslovnu saradnju od osobe iz prošlosti.

Ljubav: Preporučljivo je da se družite sa prijateljima u kućnim varijantama, organizujte sedeljke, večere i sve druge vidove okupljanja.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, naspavajte.

Devica

Posao: Moguće je da vam iskrsne dobra poslovna prilika na koju ste računali ranije, ali do sada nije bilo moguće realizovati je.

Ljubav: Slobodne Device, izgledaće vam kao da možete ponovo pokrenuti neku priču iz prošlosti. Možda u početku bude interesantno, ali je to kratkotrajno.

Zdravlje: Izbegavajte duge boravke na suncu.

Vaga

Posao: Moguće je da ostvarite danas jedan vrlo dobar poslovan dogovor, koji će vam više benefita doneti u budućnosti. Samo napred.

Ljubav: Priredite dragoj osobi neko lepo iznenađenje, neki fini znak pažnje i uživajte u dobroj i opuštenoj ljubavnoj atmosferi.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe. Vodite računa o ishrani.

Škorpija

Posao: Neki od vas bi mogli da očekuju zanimljive ponude, neki vrlo značajne kontakte koji ih vode u sigurniju poslovnu budućnost. U svakom slučaju očekuje vas vrlo zanimljiv radni dan.

Ljubav: Pokušajte da unesete neke pozitivne promene u svakodnevicu, radite na tome da poboljšate kvalitet veze i ne vodite se samo svojim interesima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ukoliko sarađujete sa strancima, ovaj dan vam može doneti uspešno sklapanje novog poslovnog dogovora.

Ljubav: Nova poznanstva se samo ređaju, a vi trenutno ne znate na koju biste stranu. Bitno je da u svemu tome veoma uživate i prija vam.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Neke promene u poslovnom segmentu mogu vam doneti kratkotrajnu uznemirenost, ali vi ste uporni i istrajni pa ćete uspeti da situaciju preokrenete u vašu korist.

Ljubav: Novih poznanstava bi trebalo da bude, ali sve ide nekako traljavo. Budite malo odlučniji i uporniji, naravno ukoliko vam je to u interesu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Nemojte praviti problem bez problema i gomilati obaveze jer ćete se u nekom trenutku totalno pogubiti. Poradite na prioritetima.

Ljubav: Nova zanimljiva ljubavna prilika dolazi vam iz kruga prijatelja, ili je to osoba koju već poznajete ili ste se ranije družili.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Ribe

Posao: Bićete prezasićeni od posla i obaveza, od nerviranja i stresova, od zahtevnih ljudi sa kojima morate da komunicirate.

Ljubav: Ne prenosite nervozu sa poslovnog polja na ljubav. Ovde je potrebno da ste staloženi i da ste fokusirani na planovima za budućnost.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Izvor: Stil

Reklame