Reklame

Bik ima novu poslovnu ponudu, Rak uživa na poslu, Vaga srećna u ljubavi, Devicu očekuje flert

OVAN

Mnogi saradnici neće biti oduševljeni stavom koji budete pokazali na poslovnom polju danas. Moguće je da ne želite više da tolerišete probleme koje vam stvara vaš emotivni partner. Potrebno vam je više sna.

BIK

Zbunjeni ste i razočarani jer poslovne okolnosti nisu onakve kakvim ste se nadali. Flertujete i spremni ste za novu vezu. Očekuje vas novo poznanstvo koje će vam vratiti veru u ljubav. Prijala bi vam meditacija.

BLIZANCI

Potrudite se da budete dobro skoncentrisani na svoj posao kao i na obaveze koje imate tokom ovog dana. Kraj polako dolazi kada je u pitanju vaša veza i vreme je da se spremite za početak nove ljubavi. Dobro se osećate.

RAK

Možete da očekujete važna dešavanja na poslu. Današnji dan vam donosi neku bitnu promenu i vest. Situacija sa voljenom osobom bi mogla da se promeni na bolje ako se budete potrudili. Očekuju vas problemi sa zubima.

LAV

Uskoro je moguće pokretanje nove saradnje na poslovnom polju. Bićete veoma zadovoljni. Spremni ste da pokažete osećanja ka osobi do koje vam je stalo. Hrabro ulazite u novu ljubavnu vezu. Prijao bi vam trening.

DEVICA

Manje oscilacije vas očekuju na polju posla. Potrudite se da se dovoljno skoncentrišete na svoj interes. Ako ste slobodni, može da vam se desi flert sa zauzetom osobom koji baš i niste planirali. Pazite na krvotok.

VAGA

Možete da se nadate novoj poslovnoj ponudi. Na ovom polju dolazite do zanimljivih promena. Trenutno imate manje konflikte sa voljenom osobom i niste sigurni kako će se to sve rešiti. Podložni ste prehladi.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete komplikacije i dosta stresa na poslu danas. Određeni problemi vam dolaze nenadano. Niste sigurni da li želite početak veze ili vam prija da novo poznanstvo ipak ostane flertu. Proverite nivo šećera u krvi.

STRELAC

Povoljan je dan za rešavanje problema kada je u pitanju posao. Možete da očekujete i nečiju pomoć na ovom polju. Trenutno ste u kriznoj fazi sa voljenom osobom i razmišljate o prekidu veze. Povedite računa o nogama.

JARAC

Možete da očekujete stabilnost na poslovnom polju. Sve vam sada ide od ruke i nemate veće probleme. Teško pokazujete osećanja i nekako vam je lakše da se zatvorite u sebe. Povedite računa o bubrezima.

VODOLIJA

Ukoliko budete uspeli da ostvarite promene koje planirate, imaćete veliki poslovni uspeh. Čini vam se da ne možete da ispunite sva očekivanja koja vam nameće osoba do koje vam je stalo. Čuvajte se alergija.

RIBE

U poslovnom okuženju ste trenutno u jednoj pasivnoj fazi u kojoj ne planirate bilo kakve veće promene. Moguće je da vaš emotivni partner nije bio iskren prema vama i da to otkrivate sada. Pad imuniteta je naglašen.

Izvor: Kurir