Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 24. april 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 24. april 2024. godine vam donosi povećani stres na poslu. Stvari neće ići onako kako ste se nadali. Ne zaboravite na dogovore koje ste postigli i držite se plana. Slobodni Ovnovi uživaju u flertu, oni zauzeti rešavaju nedomuce sa partnerom. Čuvajte se prehlade!

BIK
Bikovi danas samoinicajitvno smanjuju obim posla. Sve vam se skupilo i ne možete da izdržite pritisak. Raspodelite obaveze i podelite obim posla sa kolegama. Osetićete olakšanje! Slobodni Bikvoi se upuštaju u flert, oni zauzeti se dodatno povezuju sa partnerom. Moguće su glavobolje!

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 24. april 2024. godine vam donosi rad, rad i samo rad. Poslodavac će od vas očekivati maksimum. Postavite granice na vreme kada je ljubav u pitanju. Slobodni se upuštaju u flertovanje na poslu, oni slobodni imaju zamerke. Vreme je za razogovor u četiri oka sa partnerom. Proverite krvni pritisak!

RAK

Rakovi su pomalo rasejani na poslu. Nemojte da radite više stvari odjednom, već se fokusirajte na jedn po jedan zadatak. Slobodni Rakovi upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja, oni u vezi ili braku nek budu spremni na kompromis. Nešto će zasmetati vaše partneru kod vas. Unosite više vitamina!

LAV

Lavovima se smeše poslovne promene, imaćete važne razgovore sa ljudima na položaju. Iskoristite svaku priliku koja vam se pruža. Slobodni Lavovi šarmiraju na svakom koraku, oni zauzeti su nešto napetiji. Trudite se da nervoze ne pripisujete partneru, jasno kažite šta vam smeta.

DEVICA

Device se danas dvoume, da li da prihvate u kome smeru ide posao, ili da odustanu. Zvezde vam savetuju da hladne glave razmislite. Slobodni prpadnici ovog znaka poželeće da se skrase, one u vezi nailaze na turbulencije. Moguće su ljubumorne scene ili bele laži. Oslonite se na argumente!

VAGA

Dnevni horoskop za 24. april 2024. godine danas donosi osvrt na prošlost. Moguće je ispravljanje nekih „krivih Drina“ iz prošlosti. Što se više pravdate drugima, to postajete sumnjiviji. Ne obazirite se šta drugi govore, već se fokusirajte na svoje ciljeve i posao. U ljubavi sve ide svojim tokom, radite šta vam prija.

ŠKORPIJA
Škorpije stiže psihički i fizički umor. Bilo bi dobro da okrepite organizam boravkom u prirodi, da više vežbate i okružite veselim ljudima. Slobodne Škorpije nailaze na neodoljivu osobu. Ako želite nešto više, moraćete da se potrudite. Zauzete su pomalo ljubomorne. Krećite se više!

STRELAC

Strelčeviam fali bolja organizacija, danas ste k’o „muva bez glave“. To može da vas dovede do povišene nervoze ili kašnjenja. Krajem dana očekuje vas poziv na druženje i nova ljubavna prilika. Zauzeti Strelčevi bi trebalo više da se posvete partneru. Mogući su problemi sa varenjem, pazite šta jedete!

JARAC

Dnevni horoskop za 24. april 2024. godine vam kaže da ne reagujete previše impulsivno na poslu. Argumentovano dokažite svoje stavove. U ljubavi ste napeti, javiće se određena doza neizvesnosti. Slobodni se dvome, oni zauzeti bi trebalo da „spuste loptu“. Unosite više vitamina!

VODOLIJA

Vodolije su danas do guše u obavezama, kako na poslu tako i privatno. Potražite pomoć kolega i prijatelja. U redu je da ne stignete sve, ostavite nešto i za sutra. Slobodnima Vodolijama usijaće se telefon, one zauzete uživaju u pažnji partnera.

RIBE

Dnevni horoskop za 24. april 2024. godine vam savetuje da se odgovornije postave prema poslu. Poželećete da „hvatate krivine“ što vam se neće isplatiti. Bolje rasporedite zadatke ili potražite pomoć kolega. Slobodne Ribe dobijaju pažnju jedne zanimljive osobe, na vam je da li ćete da se upustite u nešto više. Zauzete su srećno zaljubljene.

Izvor: Mondo

Reklame