Foto: Pixabay
Reklame

Bikovi su smerni, Strelac namćorast, Lav uspešan, Rak zanimljiv okolini

Ovan

Možete se otisnuti u rizične investicije, jer vam upravo rizik doneti najveće finansijske dobitke u ovom periodu. Ljubavna avantura može se vrlo brzo pretvoriti u nešto mnogo više od onoga što ste u početku očekivali. Variranje pritiska.

Bik

To će pre svega osetiti na poslovnom planu, u vidu velikih preokreta, nestabilne situacije i uspona i padova. Oni koji su nezadovoljni svojom vezom, pod ovim planetarnim aspektima mogu da donesu radikalne odluke i raskinu s partnerom. Unosite više tečnosti u organizam.

Blizanci

Iskoristite ovo vreme za osmišljavanje novog poslovnog plana i razmislite o tome da unesete neke novine u dosadašnji način rada, jer bi vam to moglo doneti dodatni uspeh prednost u odnosu na konkurenciju. Slobodne Blizance očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Vodolija ili Vagom. Stomačne tegobe.

Rak

Ovaj dan Rakovima donosi priliku da uspostave kontakte sa pravim poslovnim saradnicima. Neki vaši saradnici pokazali su se kao nefunkcionalni i nedorasli poziciji koju ste im dodelili. Rakove očekuje veoma lep i romantičan dan na ljubavnom planu. Promenite režim ishrane.

Lav

Očekuju vas veliki izazovi, pa bi bilo najbolje da pripremite jedan detaljan poslovni plan koji će vam omogućiti da poštujete prioritete i da prvo uraditi ono što je najvažnije. Očekuje vas bogati društveni život: mnogo udruženja, izlazak sa prijateljima, romantični izlasci sa partnerom i prelepi trenuci u okviru porodice. Dobro se osećate.

Devica

Budući da vas očekuju noviteti na poslu više velikih preokreta neophodno da napravite jedan detaljan poslovni plan kako bi ste uspešno funkcionisali tokom naredne nedelje. Očekuje vas dalje zbližavanje sa partnerom. Osetljivost stomaka.

Vaga

Vage koje su nezadovoljne poslom i žele da promene svoje radno mesto, sada upravo imaju podršku planeta za radikalne preokrete. Privlačite poglede gde god se krećete, pa su moguće udvaranja na svakom koraku. Postoji čak mogućnost jedne delikatne situacije da vam se udvara neko od pretpostavljenih. Pad imuniteta.

Škorpija

Škorpije se nalaze u jednom posebno osetljivom periodu, su mogući nepredvidljivi obrti prilikom pregovora. Može se desiti da naiđete na veoma teške pregovarače sa kojima nećete lako postići uslove poslovanja kakvi vama odgovaraju. Očekuje vas burna ljubavna avantura sa osobom u znaku Bika ili Raka. Upala glasnih žica.

Strelac

Ovaj dan donosi vam jednu lakoću u poslovanju i pregovorima, a mnoge stvari veoma će vam lako poći za rukom. Strelčevi koji su u braku mogu naići na neke veće probleme u okviru porodice. Problematičnu situaciju moći će da prevaziđu zajedničkim razgovorom sa partnerom. Povišena temperatura.

Jarac

Nedelja iza vas bila je uspešna i možete sa zadovoljstvom da se osvrnete na postignute rezultate. Jarčevi koji su u braku tokom ovog vikenda mogu da prolaze kroz jednu etapu krize. Ukoliko nezadovoljstvo postoji od ranije, kriza može kulminirati. Loša cirkulacija.

Vodolija

Nezaposlene Vodolije očekuje sjajna poslovna ponuda, ali će mnogo toga zavisiti od njih samih i nivoa samopouzdanja koje budu pokazali prilikom razgovora sa potencijalnim poslodavcima. Slobodne Vodolije očekuje avantura sa jednim neodoljivim Lavom ili Vagom. Može da dođe do ljubavne dileme. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Ukoliko planirate da sarađujete sa inostranstvom, to će vam doneti najveći finansijski uspeh u ovom periodu. Ribe koje su u braku očekuje važan dogovor sa partnerom, ali postoji mogućnost krize poverenja. To može da uzrokuje ljubomorne scene od strane partnera, pa bi bilo najbolje da na vreme otklonite sve sumnje. Pritisak.

Izvor: Kurir

Reklame