Foto: Pixabay
Reklame

Rakove koji su u vezi očekuje lep i harmoničan period.

Ovan

Pregovori će biti uspešni ukoliko budete bili maksimalno fleksibilni, jer postoji mogućnost da će vam biti ponuđeno neko kompromisno rešenje. Slobodne Ovnove očekuje romantičan izlazak sa osobom koja ih je osvojila na prvi pogled. Ovnove koji su u vezi ili u braku očekuje važan dogovor sa partnerom. Variranje pritiska.

Bik

Pred vama je dan važnih odluka u vezi sa nekim dugoročnim projektom. Očekuje vas potpisivanje ugovora i vanredni finansijski dobitak. Ljubavna avantura na nekom putovanju može obeležiti ovaj period. Slobodne Bikove očekuje zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Vage. Nervozni ste.

Blizanci

Ovaj dan doneće vam završetak rada na nekom važnom projektu. Dobićete pohvale za postignute rezultate od pretpostavljenih. Ljubavna romansa na nekom dalekom putovanju. Ovaj dan odiše atmosferom egzotike tako da su moguće brojne avanture i nova poznanstva na dalekim destinacijama. Osetljivost reproduktivnih organa.

Rak

Danas će situacija zahtevati kompromisna rešenja. Ukoliko se bavite nekretninama ili finansijama možete naići na teške i nepopustljiva poslovne saradnike. Rakove koji su u vezi očekuje lep i harmoničan period. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju jednog fatalno privlačnog Bika. Osećate se sjajno.

Lav

Današnji poslovni poduhvati i potezi sadrže u sebi dozu rizika. Budite oprezni posebno sa novim saradnicima. Lavove danas očekuje jedno iskušenje a ona se tiče potencijalnog ulaska u tajnu vezu. Već duže vreme dopada vam se jedna osoba sa posla. Tahikardija.

Devica

Programi profesionalnog usavršavanja mogu biti dominantne teme u poslednje vreme. Sve Device koje bi trebalo da polažu ispite očekuje uspeh. Slobodne Device očekuje novi početak. Možete ući u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pad imuniteta.

Vaga

Danas smo se očekuju pripreme za neki veoma važan posao ili rad na dugoročnom projektu. Očekuje vas veći finansijski dobitak. Pred vama je period u kojem ćete na svakom koraku imati prilike za flert. Na iskušenja će nailaziti čak i one Vage koje su u vezi ili u braku. Zadržavanje tečnosti u organizmu.

Škorpija

Škorpije očekuje uspeh na poslovnom planu, a to se posebno odnosi na one koji se bave nekretninama i finansijama. Danas će vam se ulazak u rizik isplatiti. Škorpije koje su u braku danas mogu imati nesuglasice sa partnerom. Slobodne Škorpije očekuje poznanstvo sa jednim fatalnim Bikom. Osetljivost reproduktivnih organa.

Strelac

Nepredvidiva situacija na poslu danas može zahtevati dodatna prilagođavanja od vas. Očekuje vas iznenadno poslovno putovanje. Slobodni Strelčevi danas mogu da imaju fatalan susret sa osobom u znaku lava. Moguća je ljubav na prvi pogled. Osetljivost stomaka.

Jarac

Reorganizacija vam je donela nove članove tima. Situacija zahteva dodatno prilagođavanje. Jarčevi koji su u vezi nailaze na poteškoće i nalaze se pred radikalnim odlukama. Danas sve posmatrate iz ugla krajnje svrhe, pa vas očekuje važan razgovor sa partnerom o tome u kom pravcu ide vaša veza. Bolovi u kostima.

Vodolija

Odlučni ste i puni samopouzdanja, pa ćete biti spremni da preuzmete veće rizike nego ranije. Upravo to će u velikoj meri popraviti vaše finansijsko stanje. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa jednim fatalnim Lavom. Moguća je ljubav na prvi pogled. Vrtoglavica.

Ribe

Sve Ribe koja se nalaze pred ispitima očekuje veliki uspeh. Ribe koje su u braku ovaj dan mogu da provedu u važnim dogovorima sa partnerom. može biti plan za neko daleko putovanje. Slobodne Ribe mogu da upoznaju svoju srodnu dušu nekom putovanju. Dobro se osećate.

Izvor: Kurir

Reklame