Foto: Pixabay
Reklame

Bik emotivno osetljiv, Vodolija strašno ljubomorna, Jarac umoran od života

OVAN

Očekuju vas neke nove komplikacije na poslu. Imate dosta stresa i teško vam je da sa svim problemima izađete na kraj. Na prvom mestu vam je iskrenost između vas i voljene osobe. Moguć je nizak pritisak.

BIK

Povedite računa o poslovima koji su vam u prošlosti ostalo nedovršeni jer bi sada oni mogli da se vrate u vidu većih komplikacija. Još uvek niste sigurni da li želite ozbiljnu vezu. Imate mnogo energije u sebi.

BLIZANCI

Potrudite se da odložite važne odluke jer vam današnji dan nije ni malo povoljan za posao. Osoba koja vam se dopada nije pokazala dovoljno interesovanja prema vama i zato ste nezadovoljni. Osetljive kosti i kičma.

RAK

Moguće je da niste baš spremni konačne odluke i da neke poslovne promene odlažete za sada. Pred vama je prilika da popravite odnos sa osobom do koje vam je stalo. Naćićete kompromis i rešiti probleme. Pijte više vode.

LAV

Nepovoljan je dan pred vama pa se čuvajte neke manje štete kada je u pitanju vaš posao. Ukoliko već imate partnera, u narednom periodu ćete uspeti da dođete do važnih odluka za zajedničku budućnost. Problemi sa holesterolom.

DEVICA

Niste zadovoljni okolnostima koje imate na polju posla. Spremni ste da se posvetite ostvarenju ozbiljnijih promena. Ne želite da izgubite partnera i trudite se oko vaše veze. Proveravajte krvni pritisak redovno.

VAGA

Pod velikim ste pritiskom i posao vam sve više unosi stres u svakodnevni život. Pokažite voljenoj osobi spremnost na kompromise. Očekuje vas prilika da se vaš odnos veoma značajno poboljša. Moguća je glavobolja.

ŠKORPIJA

Pred vama je prilika da ostvarite napredovanje kojem ste se nadali na ovom polju. Možete da očekujete povoljan period. Nemojte da očekujete ozbiljnu vezu. Naredni period vam je prilično nepovoljan. Posetite lekara.

STRELAC

Bićete zadovoljni poslovnom situacijom i okolnostima u kojima se nalazite. Uspeli ste da dogurate daleko. Moguće je da nemate dovoljno poverenja u partnera koji vam pokazuje neke čudne signale. Prijaće vam vežbanje.

JARAC

Prevazićićete probleme iz prošlosti. Uspešni ste u svom poslu i veoma ste zadovoljni istim. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete biti srećni u vašoj vezi. Povedite računa o svom želucu.

VODOLIJA

Uskoro će vam se ukazati prilika da napredujete na poslovnom polju. Stekli ste poverenje poslovnog okruženja. Potrebno je da se više posvetite vašem partneru. Zbog posla ste počeli da ga zanemarujete. Bolovi u predelu vrata.

RIBE

Veoma ste snalažljivi i spremni ste da nalazite nove ideje kako bi na polju posla ostvarili svoje ciljeve. Moguće je da ćete imati mogućnost da upoznate osobu koja će u vama probuditi jaka osećanja. Potreban vam je odmor.

Izvor: Kurir