Foto: Pixabay

Ukoliko ne želite da izgubite partnera, moraćete da promenite neke svoje stavove.

OVAN

Do sada ste imali ustaljeni raspored, radili ste uobičajenim tempom, ali nastupa mnogo žešći od onog na koji ste navikli. Ukoliko želite da vam se neko približi morate mu pokazati da ste spremni za nešto novo. Iskažite svoj šarm na pravi način. Bićete blagi meteoropata, pa shodno tome pokuašajte da popravite raspoloženje.

BIK

Možete očekivati prelazak na novo radno mesto. Ukoliko se pokažete na ovom poslu, možete očekivati i bolje finansije, kao i mogućnost daljeg napredovanja. Osoba iz prošlosti vam neće dati mira. Ako se bavite sportskom aktivnošću, povedite računa da se ne povredite.

BLIZANCI

Ubaciće vas u vatru, dobićete rokove za završavanje poslova. Ako ste slobodni, od provodadžisanja nema ništa. Moraćete sami da krenete u akciju. Mogući su manji stomačni problemi.

RAK

Radićete u timu i svaki vaš rad biće evidentiran, tako da ćete ostaviti veliki utisak na nadređene. Dileme u partnerskim odnosima su moguće zahvaljujući komentarima dušebrižnika iz vašeg okruženja. Važno je da postanete umereniji u ishrani. Izbacite slatkiše, koji vam prave veliki problem.

LAV

Napokon dolazite do novca. Ne samo da ga dobijate iz inostranstva, već vas očekuju i posebni bonusi. Ukoliko ne želite da izgubite partnera, moraćete da promenite neke svoje stavove. Stariji pripadnici znaka neće imati ni bolju, ni lošiju situaciju što se tiče zdravlja.

DEVICA

Koliko radite, toliko i zaradite. Neiscrpni ste u idejama, tako da drugi vole da rade sa vama. U ljubavnim odnosima funkcionišete gotovo besprekorno i ne treba da vas brine šta druge misle o tome. Da se ne bi ste previše ugojili, počnite da vežbate, šetate.

VAGA

Vi ne samo da zarađujete, već i omogućavate i drugima da zarade. Očekujte poslovnu ponudu iz inostranstva, što bi ste trebali bez pogovora prihvatiti, jer vam to može biti odskočna daska za dalje poslove. Partner manje nema potrebu da vas prati i ugađa. Konzumirajte više žitarica, povrća i voća.

ŠKORPIJA

Sledi vam velika i vrlo uspešna poslovna karijera. Naoružajte se snagom, energijom, znanjem, da bi ste mogli da se prikažete u najboljem svetlu. Ovaj dan je odličan za stabilne emotivne odnose i razvijanje veze.Počnete s redovnim fizičkim vežbama.

STRELAC

Na poslovnom planu vas očekuje neka vrsta obuke, usavršavanja, a zatim i prelazak na novo radno mesto. Partnera uključite u svoje planove ili preusmerite pažnju u pravcu koji je on izabrao, time će svađe i nesporazumi biti izbegnuti ili bar vidno umanjeni. Vaše uobičajene hronične tegobe će vas pratiti, ali ste se već navikli i to vas neće dodatno nervirati.

JARAC

Dovoljno ste stručni, imajte vere u sebe! Očekujte realizaciju posla za koji ste se angažovali, za koje ste mislili da je nemoguće da se obistini. U emotivno – partnerskim odnosima se malo toga dešava, jer i niste zainteresovani za ozbiljniju vezu. Odbacite bilo kakvu nervozu i nezadovoljstvo.

VODOLIJA

Na vama je da se izborite od tuđih uticaja, da se izolujete i koncentrišete samo na svoje poslovne obaveze. Moguć je premeštaj na bolje radno mesto. S partnerom možete imati sukob na samom početku dana. Pojačajte unos vitamina, povedite računa o ishrani.

RIBE

Dobićete priznanje koje ste davno zaslužili. Budite oprezni i platite na vreme zaostale račune, jer nećete moći sve da regulišete. Do kraja dana završite sve prispele obaveze. Slobodnim Ribama je zagarantovan dobar provod, druženje i uživanje. Bilo bi poželjno da se posvetite zdravijoj ishrani.

Izvor: Kurir