foto:pixabay

Dnevni horoskop za 4. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 4. septembar 2023. godine vam savetuje da rezimirate dosadašnje poslovne uspehe i napravite plan za naredni period. Ne zadužujte velike sume novca. Nije povoljan period. Obratite pažnju na povišeni pritisak.

BIK
Danas se vodite sopstvenom mišlju. Saslušajte i savete drugih i nećete pogrešiti. Više očiju bolje vidi od jednih. Moguća je pozajmica ili omanje zaduživanje. U ljubavi spustite malo gard ukoliko želite da uživate u pažnji i emocijama.

BLIZANCI

Čitav dan vam je već isplaniran i ne znate gde ćete pre. Odredite prioritete i rešavajte ih redom. U ljubavi vam promene zadaju muke. Slobodni Blizanci ne mare za tuđa osećanja, dok oni zauzeti moraju da pokažu da im je više stalo.

RAK

Danas očekujte intenzivne emocije. Kod vas nema između. Previše emotivne stvari će vas dodatno uzrujati. Ne dozvolite da vam tuđe greške pokvare dan. Posvetite se više sebi i fokusirajte na ostvarivanje zacrtanih ideja. Napredak je na pomolu. Zdravlje dobro.

LAV

Poslovno ostvareni Lavovi biće uočeni od strane uspešnih ljudi. Danas sklapate nove saradnje i rešavate svoje probleme. Zvezde vam savetuju da budete diskretni u tome. Slučajni susret sa osobom suprotnog pola mogao bi da vam probudi emocije. Mogući su bolovi u leđima.

DEVICA

Danas niste raspoloženi za previše komunikacije. Radije biste otišli negde daleko u prirodu i osamili se. Muči vas nešto za šta jedino vi imate rešenje. Potrudite se da ne gurate stvari pod tepih, već se odvažite da ih rešite. Unosite više vitamina!

VAGA

Dnevni horoskop za 4. septembar 2023. godine vam savetuje da se odlučite na čijoj strani ćete biti kada je reč o poslu. Sedenje na klackalici moglo bi da vam napravi samo probleme. Očekujte omanji priliv novca i pametno ga uložite. Bolovi u želucu, pazite šta jedete.

ŠKORPIJA
Vaš britki jezik mogao bi bez razloga nekoga danas da povredi. Imaćete potrebu da iznesete svoje mišljenje po ceni svega. Time nećete ništa da postignete. Slobodne Škorpije stupaju u kontakt sa jednom zanimljivom osobom. Moguće su glavobolje!

STRELAC

Iako nemate loše namere, opet ponavljate stare greške. U glavi ste se fokusirali samo na jednu stvar. To bi moglo da zasmeta vašim dragim ljudima, pogotovo ako ste ih zapostavili. Zdravlje dobro! Izbegavajte gužve u saobraćaju.

JARAC

Na poslu budite tačni i precizni kako biste stekli poverenje nadređenih. Slučajni susret sa jednom osobom donosi vam rešenje vašeg problema. Moguća je nova saradnja iz koje ćete se dodatno povezati sa tom osobom. Više se krećite!

VODOLIJA

Danas vam intuicija dolazi do izražaja. Pazite s kim sklapate nove poslove. Nemaju svi isti cilj kao i vi. Slobodne Vodolije uživaju u samoći, dok one zauzete nailaze na probleme u odnosu. Potreban vam je brzo razgovor u četiri oka.

RIBE

Dnevni horoskop za 4. septembar 2023. godine vas upozorava da pazite kome pričate svoje planove. Neko bi mogao da ih zloupotrebi i preuzme vaše zasluge. Izbegavajte impulsivnu kupovinu i trudite se da uložete novac u isplative ideje. Proveravajte redovno krvni pritisak, moguće su oscilacije zbog vremena.

Izvor: Mondo

Reklame