foto:pixabay

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za današnji dan 29.08.2022 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Početak radne sedmice donosi Ovnovima određene probleme sa nadređenima, verovatno kao posledicu trenutnog nerazumevanja ili možda spletkarenja od strane nekog od saradnika.

Ljubav: Unesite u vašu priču malo više živosti, optimizma, lepršavosti i sve će krenuti u boljem smeru i na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Bik

Posao: Početak sedmice biće napet, sa puno obaveza, lošom komunikacijom sa saradnicima i promenama koje morate u hodu da rešavate, a što uopšte ne volite.

Ljubav: Odlazak na godišnji odmor je pun pogodak u ovom trenutku.

Zdravlje: Čuvajte se virusa, prehlade.

Blizanci

Posao: Možete na samom startu ove sedmice imati problema sa saradnicima, vaši načini vođenja posla ne odgovaraju mnogima. Možda dođe i do prekida neke saradnje.

Ljubav: Na sličnim ste talasnim dužinama i potrebno je samo malo truda sa vaše strane da usmerite odnos u onom pravcu koji želite.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Ove sedmice vi se možete naći pod pritiskom i sve će biti konfuzno. Unesite više opreza i samokontrole u kontaktima i sa saradnicima i sa nadređenima, nije vreme za ishitrene poteze i odluke.

Ljubav: Po mnogim pitanjima stojite nasuprot jedno drugom i bar za sada ne vidi se kompromisno, zajedničko rešenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Na samom početku nove radne sedmice očekujte dosta nervoze u kontaktima sa promenljivim i teškim saradnicima, tako da će tempo biti izuzetno jak i povremeno iscrpljujući po vas.

Ljubav: Izlazite zajedno, družite se, širite krug prijatelja i na sve načine radite na učvršćivanju vašeg odnosa.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, mogući su problemi sa probavom.

Devica

Posao: Nemojte sebi dozvoliti da vaša dekoncentrisanost utiče na vas status u poslovnom okruženju. Budite oprezni u rokovima završetaka ugovorenih poslova.

Ljubav: Gomila nekih čudnih i nedefinisanih situacija može napraviti problem i podrivati vam stabilnost. Na vama je da budete ispravni i korektni i da pokušate da smirite strasti ako je to uopšte moguće.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Aktivna radna sedmica je pred vama u kojoj vas čeka more sitnih obaveza i aktivnosti sa saradnicima. Bitno je da budete fokusirani i ne žurite.

Ljubav: Većina Vaga trebalo bi da uživa u stabilnoj i prijatnoj ljubavnoj atmosferi tokom celog dana.

Zdravlje: Moguće su virusne, bakterijske infekcije.

Škorpija

Posao: Naporan početak radne sedmice je pred Škorpijama. Nadređeni neće imati razumevanja za vaš način razmišljanja i biće kritički nastrojeni prema svemu što uradite.

Ljubav: Ni jednom ni drugom fokus danas neće biti na ljubavnim dešavanjima.

Zdravlje: Dovoljno spavajte.

Strelac

Posao: Mogu se pojaviti izvesne komplikacije na polju posla, što će vam stvoriti dodatnu nervozu. Morate uložiti dodatne napore u međuljudske odnose.

Ljubav: Iskoristite dan koji je pred vama da svoju emotivnu vezu učvrstite i unesete pozitivnu energiju. Obradujte nečim vašu voljenu osobu.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Pripremite sve svoje nerve i strpljenje kako biste izdržali tempo. Krećete unazad, i to kroz teške aspekte koji se odnose na komunikaciju, funkcionisanje na dnevnoj bazi, obaveze, i mnogo problema sa finansijama.

Ljubav: Možda vas oboje muče neki lični problemi nevezani za odnos, pa je teško biti danas veseo i raspoložen.

Zdravlje: Proverite hormonski status.

Vodolija

Posao: Imaćete priliku da se vrlo ozbiljno posvetite poslu i preuzmete veliku odgovornost na sebe. Iskoristite svaku mogućnost koja vam se nudi, vreme je na vašoj strani a tu su i rezultati.

Ljubav: Bez bitnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu, što u prevodu znači da je sve pod kontrolom i da vam je lepo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Moguće je da vam je nametnuta mnogo veća odgovornost nego do sada, nema većih razloga za brigu i strahovanje, ali da ćete morati mnogo da radite moraćete.

Ljubav: Vi niste u potpunosti rešili situacije iz prošlosti, obzirom da vam to može stvarati dodatne probleme još neko vreme.

Zdravlje: Pad imuniteta, moguća prehlada, kijavica.

Izvor: Still

Reklame