Foto: Pixabay

Ovnovi su zaljubljeni, Rakovi stabilnog zdravlja, Bikovi treba da povedu računa o ishrani

OVAN

Niste zadovoljni situacijom na poslu: sa kolegama ne uspevate da nađete zajednički jezik, a posao se odvija usporeno. Zaljubljeni ste i zadovoljni vezom. Niste svesni da voljena osoba nije sigurna u vezu. Nervi su osetljivi.

BIK

U cilju izbegavanja problema sa kolegama svesno se prilagođavate i popuštate. Posvećujete se partneru. Želite da više vremena provodite zajedno, ali partner zbog poslovnih obaveza ne može da vam izađe u susret. Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

U slučaju da ste privatnik očekuju vas loši poslovni rezultati zbog čega dolazite u sukob sa kolegama. Emotivno ste ispunjeni. Odnos sa partnerom se spontano razvija. Zbog problema na poslu bićete jako napeti.

RAK

Prezadovoljni ste situacijom na poslu. Posao se odlično razvija i obim posla raste svakodnevno. Oduševljeni ste vezom. Drugoj strani odgovara intenzivan odnos, baš kao i vama. Zdravlje je stabilno.

LAV

U slučaju da ste privatnik odlazite na kraći službeni put i uspostavljate zadovoljavajući poslovni dogovor. Voljena osoba tačno zna kako da se ponaša prema vama tako da ste zadovoljni vezom. Mogući su bolovi u leđima.

DEVICA

Ukoliko ste privatnik imaćete obaveza više nego obično. Srećom ste organizovani pa sve odrađujete na vreme. Niste sigurni po pitanju veze, neke osobine partnera obožavate, a neke vas izluđuju. Napeti ste i potrebam vam je odmor.

VAGA

Uprkos početnom optimizmu poslovni sastanak ne završava onako kako ste očekivali i zbog toga se ne osećate dobro. Odličan je dan za novo poznanstvo. U slučaju da dođe do veze, biće na daljinu. Mogući su problemi sa bešikom.

ŠKORPIJA

Dobijate poslovnu ponudu od prijatelja, ali je odbijate. Ne želite da mešate poslovnu i privatnu sferu. Voljena osoba želi da što više vremena provede sa vama i vi joj izlazite u susret. Skloni ste povredama.

STRELAC

Samouvereni ste i takmičarski raspoloženi. Započinjete novi poslovni projekat i želite da se dokažete. Veza se normalno razvija, a sa voljenom osobom provodite sve više vremena zajedno. Mogući su problemi sa genitalijama.

JARAC

Iako ste vredni i odgovorni, prilikom realizacije određenih planova očekuju vas neplanirane teškoće. Odnos sa voljenom osobom je stabilan i zadovoljavajući. Skloni ste infekcijama vezanih za disajne organe ili mokraćni sistem.

VODOLIJA

Imate pogrešan odnos prema poslu. Neke manje propuste i kritiku doživljavate na emotivan, umesto na profesionalan način. Preko posla upoznajete osobu koja ostavlja odličan utisak. Preterujete sa hranom, naročito sa slatkišima.

RIBE

Imate prilično optimističan stav prema novom projektu koji započinjete. Verujete u sebe odnosno da ćete postići uspeh. Očekuje vas novo poznanstvo. Dok ćete vi biti zaintrigirani, druga strana nećete deliti oduševljenje. Vid je oslabljen.

Izvor: Kurir

Reklame