Foto: Pixabay
Reklame

Ovnovi se osećaju odlično, Rakovi zaljubljeni, Vodolije muče finansije, Ribe ostvaruju uspeh na poslovnom planu 

OVAN

Detaljno osmišljavate novi poslovni plan. Obraćate pažnju na svaku sitnicu. Želite da se sve kockice plana savršeno uklope. Imate simpatiju, ali niste sigurni kakve emocije gaji prema vama. Osećate se dobro.

BIK

Prilično ste vredni i optimistični na poslu. Razrađujete poslovni nacrt i koristite poverljive informacije koje dobijate od prijatelja. Brine vas ponašanje partnera. Sumnjate da se sa nekom osobom tajno dopisuje. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Sa mlađim kolegama ne uspevate da nađete zajednički jezik. Vi ste protiv promena načina rada, dok su oni raspoloženi za promene i spremni da pruzmu rizik. Trudite se da uspostavite redovnu komunikaciju sa simpatijom. Urogenitalni trakt je osetljiv.

RAK

Ne uspevate da se složite u vezi poslovnih planova sa nadređenom osobom. Vi smatrate da je rizik neophodan i da će doneti uspeh, ali druga strana u to sumnja. Jako ste se vezali za partnera. Pritisak je sklon oscilacijama.

LAV

Očekuju vas problemi vezani za oblast suđenja. Ono se ne odvija u željenom smeru. Bračni partner je jako zabrinut zbog finansija i potrebno mu je da ga smirite. Cirkulacija nije najbolja. Zaštitite se od hladnoće.

DEVICA

Poslovni sastanak koji je bio prolongiran se konačno održava. Problem je što ne teče glatko. U vezi nekih stvari nalazite zajednički jezik, a u vezi nekih ne. Očekuje vas iznenadni susret sa bivšim partnerom. Muči vas reuma.

VAGA

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Stiže novac koji očekujete. Razmišljate o bivšem partneru. Imate utisak da su neke stvari ostale nerazjašnjene. Voleli bi da ga vidite i otvoreno porazgovarate. Pričuvajte se infekcija.

ŠKORPIJA

Očekuje vas poslovne promene. Započinjete rad na novom projektu. Osećate se dobro zbog novog poslovnog izazova. Zaljubljeni ste i posvećeni partneru. Priželjkujete da dobijete bebu sa njim. Očekuju vas problemi sa zubima.

STRELAC

Uživate u poslovnim obavezama. Posedujete znanje i iskustvo, a sem toga ste energični i samouvereni. Niste rasčistili sa emotivnom prošlošću. Za vas je najbolje da ostavite prošlost u prošlosti i krenete dalje. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Puni ste pozitivne energije i uvereni u poslovni uspeh. Realizacija planova vam je olakšana jer dobijate materijalnu pomoć. Zainteresovani ste za osobu koja je u inostranstvu. Smatrate da daljina nije problem. Osećate se dobro.

VODOLIJA

Vaši poslovni planovi ne nailaze na razumevanje nadređene osobe. Ona smatra da su neupotrebljivi i sugeriše vam šta da uradite. Bračni partner je zabrinut zbog finansija i želi sa vama da razgovara. Stomak vam je osetljiv.

RIBE

Maksimalno ste skoncentrisani na poslovne planove i prilično uspešni u realizaciji. Ne zanimaju vas šta zli jezici govore o vama. Partneru pružate punu podršku. Očekujete da brzo reši poslovne probleme. Pripazite na ishranu.

Izvor: Kurir

Reklame