Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 18. decembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 18. decembar 2023. godine vam kaže da ne trčite danas pred rudu. Mogli biste da napravite grešku ako se vodite impulsima. U ljubavi obratite više pažnje šta vam partner govori. Moguća je nesanica!

BIK
Neko će vam danas stati na žulj. Držite se čvrstih argumenata. Obratite pažnju na gužvu u saobraćaju, vozite polako. Slobodni Bikovi ulaze u komunikaciji sa jednom zanimljivom osobom, zauzetima je potrebno više razumevanja.

BLIZANCI

Danas nećete znati šta pre da radite. Obaveze vas pritiskaju, ali se vi odlično nosite sa njima. Ne prihvatajte dodatne zadatke ukoliko nemate vremena za to. Partner pomalo ispašta zbog vašeg posla. Imajte više razumevanja za njega.

RAK

Početak dana nešto opušteniji, a u drugoj polovini budite spremni na iznenadne privatne situacije. Danas vas „ubija“ nepravda. Pronađite svoj mir krajem dana kraj drage osobe ili ljudi. Čuvajte imunitet!

LAV

Posao vam danas ide savršeno od ruke, baš onako kako ste zamislili. Neko od kolega će vam pozavideti. Čuvajte se priča iz leđa i izbegavajte ogovaranja. Ljubav vam je na poslednjem mestu, pokažite partneru da vam je stalo. Unosite više vitamina!

DEVICA

Zvezde vam danas kažu da dobro razmislite o svojim izborima. Nemojte da brzate. Iako vodite računa da bude sve „pod konac“, nešto će vam se danas omaći. Ne dozvolite da vas to isfrustrira.

VAGA

Dnevni horoskop za 18. decembar 2023. godine upozorava vas na jednu osobu iz okruženja. Pazite šta pričate i ne iznosite previše stvari iz privatnog života. Slobodne Vage željne su veze, dok one zauzete nek se više posvete partneru.

ŠKORPIJA
Danas biste mogli da ustanete „na levu nogu“. Kad vam naiđu „bubice“ izbrojte do 10! Već u drugoj polovini dana raspoloženje će vam se popraviti. Za to će biti zaslužna jedna osoba. Čeka vas slatko iznenađenje krajem dana!

STRELAC

Vaši nadređeni su oduševljeni vašim zalaganjem i ambicijama, ali ne i vi. Nemojte da podcenjujete sebe, već poradite na samopouzdanju. Očekuje vas zanimljiv poziv na jedno druženje. Zašto da ne, ukoliko ste slobodni. Moguće su glavobolje!

JARAC

Previše ste ponosni da priznate drugima svoje greške… Partner želi da vam pomogne, ali vi odbijate. Vreme je da „spustite loptu“ i poradite na disciplini. To će vam značiti i na poslu. Izbegavajte hladne napitke!

VODOLIJA

Prošlost vam danas „kuca“ na vrata. Neko sa bivšeg posla ili društva će poželeti da stupi u kontakt sa vama. Obratite više pažnje na finansije. Očekuju vas iznenadni troškovi. Aktiviranje se više fizički.

RIBE

Dnevni horoskop za 18. decembar 2023. godine vam donosi poslovnu ponudu koja se retko odbija. Dobro razmislite! Stavite sve na papir i posavetujte se sa iskusnijim. U ljubavi sve ide svojim tokom. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u odnos.

Izvor: Mondo

Reklame