Foto: Pixabay
Reklame

Jarac usamljen, Škorpija nezadovoljna, Bik uspešan, Vodolija zadovoljna

OVAN

Dobijate priliku da pokažete svoju spremnost i spretnost. Poslu ste maksimalno posvećeni i to će vam se isplatiti. Možete da dođete do zanimljivog poznanstva sa osobom koja će vam pružiti mnogo ljubavi. Imate višak energije!

BIK

Finansije su vam na neki način promenljive i sve ide nekim nestabilnim tokom. Nezadovoljni ste. Ukoliko ne budete pokazali svom partneru svoja iskrena osećanja neće moći da vas razume. Izbegavajte cigarete.

BLIZANCI

Odlažu vam se neki planovi i niste baš preterano srećni zbog toga. Možete da očekujete stagnaciju na poslu. Ukoliko ste slobodni današnji dan je jako povoljan za novo poznanstvo i flert. Povedite računa ako ste skloni alergijama.

RAK

Možete da očekujete dan u kojem ćete imati mnogo posla, obaveza i gust raspored ispred sebe. Sigurni ste u svoja osećanja i nije vam problem da partneru otvoreno pokažete šta sve želite u odnosu sa njim. Povećajte unos vitamina.

LAV

Neophodno je da se više posvetite poslu ako želite da ostvarite zacrtane ciljeve. U suprotnom ćete biti nezadovoljni. Razmislite malo o okolnostima koje nisu vama naklonjene. Nesanica vas muči u ovom periodu.

DEVICA

Pred vama je dan koji donosi neke manje komplikacije na vašem poslovnom polju. Mogući su razni problemi. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati mnogo udvarača. Povećajte unos vitamina.

VAGA

Nije vam preterano povoljna situacija na poslu, osećate da su neke stvari rizične i da vam se izmiče tlo pod nogama. Potrebna vam je pauza u emotivnoj vezi jer je odnos sa partnerom počeo da vas opterećuje. Kičma vam je osetljiva.

ŠKORPIJA

Putovanje u inostranstvo bi moglo da vam donese važne poslovne promene. Očekuje vas generalno povoljan period. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre promene u ljubavi. Izbegavajte alkohol i poroke.

STRELAC

Ukoliko očekujete bilo kakav priliv novca, današnji dan vam je jako povoljan. Dolazi vam poboljšanje finansija. Moguće je da će vam se ukazati prilika da pokažete iskrena osećanja prema simpatiji. Puni ste snage.

JARAC

Uspećete da rešite neku dilemu i da donesete odluku. Očekuju vas važni poslovni preokreti. Moguće je da vam se uskoro bliži bitna odluka po pitanju braka i zajednice sa voljenom osobom. Nizak pritisak vam stvara manje smetnje.

VODOLIJA

Imate mnogo posla i nije vam lako da sve obaveze sami završite. Potrebna vam je podrška i pomoć saradnika. Pred vama je period u kom možete da doeđete do razočarenja na polju emocija. Dobro se osećate.

RIBE

Možete da očekujete fazu koja će za vas biti jako povoljna. Uspećete da ostvarite stabilizaciju na poslu. Očekuje vas novo poznanstvo koje može da bude veoma značajno za vašu ljubavnu budućnost. Prijaće vam šetnja.

Izvor: Kurir