Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop nekim znakovima donosi baš lepe vesti, dok se pojedini prirpadnici zodijaka suočavaju kako sa zdravstvenim problemima, tako i sa poteškoćama na poslovnom planu.

Ovan

Posao: Početak sedmice donosi Ovnovima brojne aktivnosti, naročito što se tiče komunikacije i važnih sastanaka sa poslovnim partnerima i saradnicima.

Ljubav: Sa jedne strane, prija vam osećaj sigurnosti koji vam pruža voljena osoba, a sa druge osećate da nešto fali, kao da su energija i strast iščezli.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Bik

Posao: Prvi radni dan u sedmici za tipične Bikove donosi više situacija u kojima se mogu nametati brze odluke, pa bi savet bio da pokušate da ih ukoliko je moguće izbegnete. Moguće su i promene planova u trenutku.

Ljubav: Trebalo bi da ste izvukli određene pouke iz ljubavne prošlosti, i nema razloga da vas i dalje opterećuju pojedine sitnice.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Morate biti jako pažljivi u poslovnim dogovorima tokom ove sedmice. Postoji mogućnost da u postojećim dogovorima i ugovorima dođe do nekih nedefinisanih situacija, poteza i nekih vrsta pokušaja manipulacije od strane druge strane.

Ljubav: Kod vas je prisutna nervoza, ali se trudite da se to ne odrazi na odnos sa emotivnim partnerom.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Rak

Posao: Pred vama su promene, nove mogućnosti se otvaraju i vi se u ovom trenutku nalazite u uzlaznoj putanji. Očekujte nove poslovne razgovore.

Ljubav: Slobodni Rakovi evidentno je da privlačite pažnju suprotnog pola. Još uvek to možda nisu baš prave ili realne ili konkretne priče, ali samo malo strpljenja i to će uskoro doći

Zdravlje: Sasvim solidno.

Lav

Posao: Od većine Lavova očekuje se da silovito započnu novu radnu sedmicu. Visok nivo motivacije i pozitivne energije daje vam odličnu osnovu da sebi visoko postavite ciljeve.

Ljubav: Bez nekih bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog ponedeljka. Upali ste u stanje kolotečine.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Sedmica koja je pred Devicama donosi dobre poslovne dogovore i uspostavljanja kontakata sa ljudima koji mogu unaprediti vaše pozicije ili vam osigurati stabilnost.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama najbolje bi bilo da zajednički otputujete negde i distancirate se od svih.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Pred Vagama je kada je poslovni segment u pitanju jedan naporan radni dan. Odnos sa najbližim saradnicima i kolegama se može pogoršati, koliko god vi i druga strana pokušavali da pronađete zajednički jezik.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas bes i impulsivnost uvedu u neka ponašanja zbog kojih biste žalili kasnije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Traljav početak radne sedmice je pred Škorpijama. Komunikacija sa saradnicima, dogovori i organizacija biće na niskom nivou.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas i na ljubavnom planu, pa bi trebalo izbeći sitne čarke i provokacije.

Zdravlje: Psihofizičko opterećenje.

Strelac

Posao: Početak nove radne sedmice Strelčevi dočekuju prilično stabilni, sa jasnim planom budućih obaveza. Malo šta vam danas može stati na put.

Ljubav: Potencijalno nezadovoljstvo drage osobe pokušajte da ublažite na suptilan način, iako vam to nije jača strana.

Zdravlje: Pad energije.

Jarac

Posao: Doste turbulencija očekuje Jarčeve ovog ponedeljka. Nećete se razumeti na pravi način niti sa kolegama, niti sa saradnicima a odnos sa nadređenima će biti distanciran

Ljubav: Dosta talasanja tokom ovog ponedeljka mogli biste da očekujete prvenstveno zbog nezadovoljstva koje dolazi sa druge strane. Potrudite se da pronađete kompromis.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Postoji mogućnosti da napravite grešku ili neki veći propust, pa bi savet za vas bio – bolje da uradite manje stvari ali kvalitetnije, nego da svaštarite pa da na kraju ne ostvarite ništa.

Ljubav: Morate da se potrudite da druga strana stekne utisak da dajete maksimum u svemu.

Zdravlje: Napetost, stres.

Ribe

Posao: Ove sedmice kod pripadnika znaka Ribe na poslovnom planu sve će ići tromo i usporeno. Inertnost kod drugih vas izluđuje, ali vas još više izluđuje kada pokušaju da se ubrzaju pa krenu da prave greške.

Ljubav: Odličan ljubavni dan je pred vama. Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja i emocije, unesite dobru atmosferu i pokrenite pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Jačajte imunitet, čuvajte se virusnih infekcija.

Izvor: Still

Reklame