Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za petak kaže kako Device nisu ni svesne koliko su moćne, dok Jarčevi broje dane do vikenda

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice većina Ovnova dočekuje sa velikim olakšanjem. Praktično ništa im nije bilo lako prethodnih dana a i neke odluke je bolje da odlože za vikend ili sledeću sedmicu.

Ljubav: Ako ima razloga za lepo raspoloženje onda je najverovatnije povezano sa sferom ljubavi. Pravi je način da pokažete dragoj osobi svoje iskrene emocije.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

Bik

Posao: Za poslednji radni dan u sedmici tipični Bikovi su ostavili malo obaveza, jer su bili vredni prethodnih dana i ostvarili rezultate za zadovoljstvo.

Ljubav: Još više razloga za zadovoljstvo imaćete na polju ljubavnih dešavanja, pre svega zbog činjenice da se za vas jako interesuje neko iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Prilično naporan radni dan očekuje najtipičnije predstavnike Blizanaca prvenstveno zbog povećanog obima posla, a kratkih vremenskih rokova.

Ljubav: Makar jedno prijatno iznenađenje danas bi trebalo da vam priredi draga osoba, a vi se potrudite da budete opušteniji.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Iako možda neće biti lak, ali je vrlo realno da bude uspešan radni dan za Rakove na kraju ove sedmice. Ako obaveze podelite sa najbližim saradnicima, onda ćete biti vrlo zadovoljni.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana.

Zdravlje: Povedite računa o redovnosti i pravilnosti ishrane.

Lav

Posao: Poslednji radni dan u sedmici mogao bi da protekne u prilično dobroj atmosferi za većinu Lavova, što zbog ispunjenih ciljeva, što zbog uvažavanja koje će doći od strane autoriteta.

Ljubav: Fine stvari mogu vam se dogoditi na polju ljubavnih relacija, naročito ako ste bili aktivni prethodnih dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Vrlo dobra astrološka klima tokom ovog petka predstavlja solidnu osnovu Devicama da se dodatno angažuju i uspešno završe poslovne obaveze.

Ljubav: U najavi aspekata za potencijalna današnja dešavanja u sferi ljubavi, dominiraju mogući nesporazumi u komunikaciji sa drugom stranom.

Zdravlje: Ozbiljniji zdravstveni problemi danas bi trebalo da vas zaobiđu.

Vaga

Posao: Sveukupna dešavanja na polju poslovnog angažovanja tokom ovog petka, ne bi trebalo da se razlikuju od aktivnosti Vaga prethodnih dana, što u prevodu znači –sve je pod kontrolom.

Ljubav: Nešto slično za očekivati je da se preslika i na polje ljubavnih odnosa. Budite malo kreativniji danas, upotrebite maštu.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa grlom i disajnim putevima.

Škorpija

Posao: Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete, naročito ako radite više poslova istovremeno.

Ljubav: Bezmalo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti ukoliko sputavate sebe ili se dvoumite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Potrudite se da sve što možete od obaveza završite danas, ali nije mudro ni preveliko forsiranje.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan da bar za nijansu budete direktniji i konkretniji prema osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Tokom većeg dela poslednjeg radnog dana u sedmici Jarčevi bi trebalo da budu angažovani i vredni, mada nije isključeno da će nekim situacijama ipak morati da se prilagode, jer ne ide drugačije.

Ljubav: Planirajte neki zajednički izlazak, ili neku aktivnost za predstojeći vikend. Potrebno vam je oboma opuštanje od obaveza i svega.

Zdravlje: Budite u pokretu, vežbajte, prijaće vam.

Vodolija

Posao: Na kraju radne sedmice tipične Vodolije imaće dosta razloga za zadovoljstvo, što će se posebno reflektovati na finansijskom planu u vidu neke povišice.

Ljubav: Poželjne su zajedničke aktivnosti sa dragom osobom a nikako distanciranje i ignorisanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ribe bi trebalo danas da konačno predahnu od obaveza i opušteno privedu kraju zacrtane obaveze.

Ljubav: Onoliko koliko zavisi od vas dajte doprinos da postojeći partnerski odnosi, ako ih ima, ne budu dodatno opterećeni nedostatkom komunikacije.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Izvor: Still

Reklame