Reklame

Ovnovima povoljan dan za ljubav, Rakovi imaju dosta posla, Strelčevi imaju prevelika očekivanja

OVAN

Tokom današnjeg dana možete da očekujete komplikacije na polju posla. Dosta toga nećete uspeti da rešite onda kada očekujete. Današnji dan vam je jako povoljan za ljubav. Povećajte unos magnezijuma i kalcijuma.

BIK

Neće vam biti teško da se organizujete kada je u pitanju posao. Možete da očekujete povoljan dan. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo. Dugo ćete razmišljati o osobi koju ste primetili danas. Moguća je manja ukočenost u leđima.

BLIZANCI

Očekuje vas dobar period ukoliko planirate bilo kakve sitne izmene vezane za polje posla. Možete da očekujete povoljan dan u kojem ćete biti generalno zadovoljni odnosom sa osobom do koje vam je stalo. Odlično zdravlje.

RAK

Imate dosta poslovnih obaveza danas. Važno je da budete posvećeni svojim prioritetima. Zadovoljni ste svojim brakom. Ukoliko ste slobodni, nastupa period u kojem ćete imati nova poznanstva. Problemi sa krvnom slikom.

LAV

Možete da očekujete da ćete dobiti neke dobre vesti. Nove informacije koje pristižu će vas obradovati. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, povoljan je dan da joj pokažete svoja osećanja. Bez problema na polju zdravlja!

DEVICA

Spremni ste da se upustite u nov posao. Prihvatate ponudu koju ste dobili i rešeni ste da eksperimentišete. Očekuje vas prilika da sa voljenom osobom dođete do važnih odluka. Pazite šta jedete i koliko vode unosite.

VAGA

Imate motivaciju i volju da poslu budete maksimalno posvećeni i da napravite neki važan korak napred. Pred vama je faza u kojoj ćete uživati u lepom odnosu sa voljenom osobom. Glavobolja je naglašena kod vas.

ŠKORPIJA

Značajan finansijski dobitak vas uskoro očekuje. Pred vama je povoljan dan za posao. Moguće je da u vašem braku dolazi do problema koji se ne mogu lako prevazići. Nalazite se pred velikom dilemom. Proverite stanje hormona.

STRELAC

Imate velika očekivanja koja danas ne mogu da budu ispunjena na način na koji vi to očekujete. Voljenoj osobi pokazujete svoju drugu stranu ličnosti koja i nije baš tako slatka. Moguća je vrtoglavica i malaksalost.

JARAC

Trudite se da pokažete nadređenima da je potrebno da se menjaju neke stvari u organizaciji kako bi vam posao bolje funkcionisao. Dopada vam se osoba koja će pokazati da je spremna za vezu sa vama. Dobro se osećate.

VODOLIJA

Preporučuje se nova poslovna saradnja. Današnji dan vam je jako povoljan za nove dogovore. Nova poznanstva vas uskoro očekuju. Imaćete prilično uzbudljivu situaciju kada je u pitanju polje ljubavi. Zdravlje vam je dobro.

RIBE

Moguće je da trenutno niste spremni da donosite važne odluke i da vam je potreban jedan dan da malo odmorite od posla. U vašem odnosu sa partnerom postoje neke nerešene stvari kojima treba da se posvetite. Hronični problemi sa zdravljem.

Izvor: Kurir