Foto: Pixabay
Reklame

Blizanci umorni, Bik ima fatalnu ljubav, Lav zreo za odmor

Ovan

Danas vam predstoji neočekivano poslovno putovanje, kao i uspeh u pregovorima. Finansijki dobitak. Uspešno ćete rešiti dugotrajan problem u okviru vaše veze ili braka. Slobodne Ovnove očekuje poznanstvo sa fatalno privlačnim Lavom. Aritmija.

Bik

Poslovna saradnja sa nekim prijateljem može vam doneti veliki uspeh. Uspeh očekuje sve one koji se bave privatnim biznisom. Slobodnim Bikovima predstoji fatalan susret sa jednom osobom u znaku Škorpije ili Jarca. Dobro se osećate.

Blizanci

Danas može da vam iskrsne poslovno putovanje. Saradnja sa strancima će biti oblast vaše ekspanzije. Bogat društveni život i odlazak na neku proslavu doneće vam priliku da upoznate svoju srodnu dušu. Poteškoće sa alergijama.

Rak

Neočekivan priliv finansija i važan poslovni sastanak glavne su teme ovog dana. Uspeh i dobitak. Rakovi koji su u vezi danas mogu da imaju rasprave i sukob mišljenja sa partnerom. Budite vi ona strana koja će prva da popusti. Prehlada.

Lav

Ovaj dan mogu obeležiti naporni pregovori. Mnogo toga zavisiće od spremnosti na kompromis. Pojačan je vaš magnetizam, pa će prilike za flert biti na svakom koraku. One koji su u braku očekuje sukob mišljenja s partnerom. Izbegavajte zadimljene, neprovetrene prostorije.

Devica

Uspeh očekuje sve one Device koje se bave pisanjem, komunikacijama i transportom. Odlična finansijska situacija. Velika je mogućnost da uđete u tajnu vezu. Slobodne Device nalaze se na prekretnici i ulaze u ozbiljnu vezu. Smanjite unos kafe!

Vaga

Poseban uspeh očekuje Vage koje se bave kreativnim poslom i komunikacijama. Vaša finansijska situacija je odlična! Izazov ovog dana krije se u početku veze sa nekom veoma uspešnom osobom, ali vam ne odgovaraju baš sve okolnosti. Dileme i dalje muče i inače neodlučne Vage. Glavobolja.

Škorpija

Danas vas očekuje vanredni finansijski dobitak. Naporni poslovni pregovori mogu vam doneti stres, ali će ipak biti uspešni i rezultirati kompromisom. Ljubomorne scene između vas i partnera danas mogu da kulminiraju. Problemi sa pritiskom.

Strelac

Danas vam predstoji iznenadno poslovno putovanje. Zastoj finansija može obeležiti ovaj dan, pa za svaki slučaj pripremite rezervni plan. Slobodni Strelčevi mogu da upoznaju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju. Problemi sa varenjem.

Jarac

Pojačan stres zbog zastoja u isplatama. Atmosferu ovog dana može da obeleži burna rasprava među kolegama. Danas ćete uspešno prevazići dugotrajan problem sa partnerom. Atmosfera konstruktivnih razgovora doneće vam veće zbližavanje. Glavobolja.

Vodolija

Finansijska situacija je sve bolja, ali danas možete imati raspravu sa nadređenima. Stari problemi između vas i partnera danas mogu da kulminiraju. Slobodne Vodolije očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko prijatelja. Vrtoglavica.

Ribe

Ribe očekuje nov početak na poslovnom planu. Nezaposlene Ribe dobiće odličnu poslovnu ponudu. Danas možete upoznati zanimljivu osobu preko posla. Ribe koje su u vezi očekuje važan dogovor s partnerom, a može se ticati nekog putovanja. Trese vas groznica.

Izvor: Kurir