Foto: Pixabay
Reklame

Jarac uporan, Vaga srećna, Devica zadovoljna, Škorpije pate od nesanice, Strelac usmeren ka uspehu

OVAN

Možete očekivati veliki finansijski dobitak koji će vas prijatno iznenaditi. Očekuje vas period koji vam donosi probleme sa stalnim partnerom. Obratite više pažnje na svoje zdravlje.

BIK

Imate utisak da situacija na polju posla nije dobra i zbog toga ste uzrujani. Nemojte se nervirati zbog gluposti. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će uneti pozitivne promene u vaš zivot. Problemi sa zglobovima i mišićima.

BLIZANCI

Konačno miran dan na poslu za vas. Dan ćete provesti u pozitivnom okruženju što vam je i potrebno. Malo ste se razočarali u partnera, porazgovarajte pre nego što nešto odlučite. Nemojte da preskačete obroke.

RAK

Danas ćete biti veoma zauzeti tokom celog dana, ali ćete završiti nešto što dugo niste uspevali. Volite i voljeni ste, danas je vaš dan za ljubav. Moguć je povišen krvni pritisak i glavobolja.

LAV

Očekuje vas dan u kojem ćete sebi dozvoliti malo odmora, potreban vam je predah od posla. Osoba u znaku ovna unosi pozitivnu energiju u vaš život i obasipa vas pažnjom. Nervozni ste i napeti, trebalo bi malo da se opustite!

DEVICA

Možete očekivati mnogo poslovnih obaveza danas, bitno je da ćete uspeti sve da završite. Želite da upoznajete nove ljude i da izazivate suprotni pol svojom pojavom. Problemi sa grlom i srednjim uhom.

VAGA

Konačno dan kada ćete moći malo da odmorite. Nećete se previše obazirati na posao jer ste dosta obaveza završili. Rešili ste da okončate tajnu vezu koju imate jer ste shvatili da neće biti ništa više od te veze. Zdravlje vam je dobro.

ŠKORPIJA

Danas je veoma povoljan dan ukoliko se bavite privatnim poslom, upoznajete ljude koji mogu biti odlični poslovni partneri. Danas ste rešili da se posvetite sebi i svojim emocijama. Ukoliko ste rešili da idete na dijetu odličan je dan za to.

STRELAC

Danas možete očekivati razrešenje po pitanju nečega što dugo čekate na polju posla. Osoba iz prošlosti se ponovo vraća u vaš život i izaziva vam negativna osećanja. Problemi sa digestivnim traktom.

JARAC

Odličan dan da sednete i razmislite o poslovnim planovima za dalje o kojima dugo razmišljate. Trebalo bi više pažnje da posvetite partneru jer je nezadovoljan. Sa zdravljem bi trebalo da je sve u redu.

VODOLIJA

Danas vam nije povoljan dan na polju posla. Danas ne bi trebalo da radite ništa što vam stvara unutrašnji nemir. Moguć je ulazak u ozbiljniju vezu sa osobom sa posla. Mogući su problemi sa bubrezima.

RIBE

Danas ćete se oslanjati na svoje kolege i uvazavaćete njihovo mišljenje i pomoć. Voljena osoba želi iskreno da porazgovara sa vama o vašem daljem odnosu. Ne bi trebalo da imate problema sa zdravljem.

Izvor: Kurir