foto:pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 17. mart 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 17. mart 2023. godine vam donosi dosta obaveza. Potrudite se da budete bolje organizovani jer ste prilično rasejani. Ne nervirajte se previše ako ne možete da promenite neke stvari, nego završite šta možete uz pomoć drugih ljudi. U ljubavi sve ide kako treba.

BIK
Vaš dnevni horoskop vas savetuje da se suzdržite bespotrebnih troškova. Nije povoljan trenutak za rasipanje novcem. Pomalo ste napeti zbog finansija. Drugi će vas više ceniti ako se više posvetite radu, trud se uvek isplati. Obratite pažnju na partnerove potrebe, ne budite sebični kada je ljubav u pitanju.

BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju sjajan dan! Bićete ispunjeni pozitivnom energiju koju će osetiti poslovni saradnici i prijatelji. Bićete rado viđen gost svuda, zato je idealan dan da ideje sprovedete u delo ili da se družite sa bliskim ljudima. Uveče sledi zanimljivo poznanstvo.

RAK
Budite direktni, ali pazite da nekog ne uvredite. Jako je bitno da budete ambiciozni, ali nemojte da sebi zadajete previše obaveza, pa da ništa ne uradite kako treba. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Čini se da gubite poverenje u partnera, obavite detaljan razgovor.

LAV
Dnevni horoskop za 17. mart 2023. godine vam predviđa konflikt sa članom porodice. Ne insistirajte da dokažete ko je kriv, to je najmanje bitno. Uporno pokušavate da dokažete da ste u pravu, a savet je da dobro razmislite o svojim postupcima. Niste ispunili obećanja, što drugu osobu može da razočara.

DEVICA
Očekujte povećan priliv novca, bićete zadovoljni uspehom na poslu. Nemojte ipak da budete skloni trošenju, bez obzira na sve. Budite malo umereniji u svemu što radite. Posvećeni ste osobi suprotnog pola, ali žmurite na činjenicu da vam nije uzvraćeno istom merom. Razmislite da li vredi.

VAGA
Dnevni horoskop za 17. mart 2023. godine vas savetuje da se ne takmičite sa drugima, nego sve radite u skladu sa svojim mogućnostima. Fokusirajte na sebe i uvedite fizičku aktivnost. Prijaće vam promena, a onda ćete i zračiti pozitivnijom energijom. Ljubav će još morati da sačeka.

ŠKORPIJA
Sve Škorpije koje su slobodne mogu da očekuju zanimljivo poznanstvo preko zajedničkih prijatelja. Danas nije dan da ostajete kod kuće. Izađite i organizujte aktivnosti koje mogu da vam stvore nove ideje i planove. Čuvajte se povreda i izbegavajte dalje putovanje.

STRELAC
Moguća je rasprava sa prijateljima. Razmislite zašto vas kritikuju i da li su stvarno u pravu. Preduzmite neke korake da rešite probleme koje imate. Čini vam se da vas je partner zapostavio, a niste ni pomislili da li vam isto zamera. Pojačajte unos vitamina.

JARAC
Kontakti sa drugima su jako važni. Ne zapostavljajte druge ljude, čak i kad niste raspoloženi. Mogu da vam pomognu da ostvarite neke svoje ciljeve, pa vas horoskop savetuje da se danas krećete. Mislite na bivšu ljubav, još uvek niste spremni da krenete dalje.

VODOLIJA
Ne osećate se baš najbolje. Imate malo energije i nije vam do posla. Pokušajte da se motivišete tako što ćete da postavite ciljeve koji su ostvarljivi u toku dana. Horoskop vas savetuje da pronađete ono što vam prija, izduvni ventil je svakome od nas potreban. U ljubavi je sve kako treba.

RIBE
Dnevni horoskop za 17. mart 2023. godine vas savetuje da se ne poveravate ljudima sa kojima niste previše bliski. Neka nepromišljena reč može da vas košta, budite obazrivi. Posvetite se partneru, sprema vam jedno lepo iznenađenje koje ste dugo želeli.

Izvor: Mondo

Reklame