Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine vam vam donosi nove izazove. Moraćete možda da birate zmeđu dve osobe ili dva zahteva. Ukoliko ne možete odmah da se odlučite, dajte im do znanja da vas sačekaju. Dobro razmislite! Partner vam je velika podrška.

BIK
Danas ćete ustati na levu nogu, izolujte se od ljudi i rasprava, dok vam se ne popravi raspoloženje. Sredinom dana vam stiže promena. Bićete orni za druženje i aktivnosti. Slobodni otvoreno flertuju, dok oni u vezi ili braku uživaju u malim znacima pažnje. Proverite krvni pritisak!

BLIZANCI

Ono što danas čujete ili pročitate uticaće na vaš dalji životni put. Vreme je da uhvatite zalet i pokažete drugima šta znate. Bezbrojni kontakti koje posedujete biće vam od koristi. Napravite vin-vin situaciju. U ljubavi se stanje popravlja. Slobodni ulaze u ozbiljan odnos, dok oni slobodni su spremni na novo poglavlje.

RAK

Toliko toga želite da postignete danas, ali ne zaboravite da je sutra novi dan. Pametno rasporedite obaveze i ne forsirajte se previše. Prijaće vam opuštanje kraj drage osobe ili jednostavno u društvu prijatelja. Očekuje vas lepa vest krajem dana! Obratite pažnju na ishranu, hranite se zdravije.

LAV

Današnje vreme daje vam dosta mogućnosti za napredak. Nemojte da se ograničavate samo na jedno. Proširite poslovanje i svoje delovanje. Očekuje vas manji priliv novca! Slobodni Lavovi su spremni za akciju krajem dana, obratite pažnju s kim izlazite zbog svoje reputacije. Oni u braku ili vezi spremaju se za sledeći korak. To može da bude i preseljenje!

DEVICA

Početak dana nešto usporeniji, pozovite osobu koja vam uvek podigne energiju. Obratite više pažnje na dokumentaciju, novac i papirologiju. Nešto bi moglo da vam promakne. Ne zaboravite da osluškujete svoje telo. Ukoliko primetite neke od signala vreme je za lekara!

VAGA

Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine vam kaže da vodite računa s kim delite svoje tajne. Neko bi mogao njima da se sladi. Slobodne Vage žele da obnove stari kontakt, vodite računa da ne napravite istu grešku. One u braku ili vezi uspešno rešavaju nesporazume.

ŠKORPIJA

Danas je vaš srećan dan! Stižu vam lepe vesti vezane za posao i karijeru. To za sobom vuče i novac koji vas očekuje. Zvezde vam savetuju da više posvetite pažnju svojim ukućanima. Budite u toku sa njihovim razmišljanjima i željama, tako ćete znati da čemu ste. U ljubavi nema promena, radite ono što vam prija!

STRELAC

Vaše strele danas ubadaju svakog ko vam se zameri. Nećete imati previše strpljenja za glupa pitanja. I to je redu, došla vam je „žuta minuta“, ali ne dozvolite da vam ceo dan protekne u tom raspoloženju. U drugoj polovini prihvatite poziv za druženje, prijaće vam razmenjivanje mišljenja, moguće i nežnosti. Zdravlje dobro!

JARAC

Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine vas upozorava na jednu osobu iz poslovnog okruženja. Tražiće vam svaku manu ili će jednostavno da vam se zameri. Zauzmite se za sebe i budite odmereni. Ne trebaju vam skandali. Slobodni Jarčevi poželeće da se skrase, oni zauzeti nek se čuvaju tračeva.

VODOLIJA

Danas samo želite da uživate i da vas niko ne dira. Ali avaj, okruženje vam to ne dozvoljava. Neko će vas izervirati na poslu, te pokušajte da brojite do 10! U ljubavi slična situacija. Možda je dan da se više fokusirate na sebe i ne trošite energiju na druge. Radite one stvari koje vas čine srećnim.

RIBE

Dnevni horoskop za 17. maj 2024. godine vam kaže da usporite sa tempom kako vam se oragnizam ne bi preforsirao. Kraj radne nedelje je idealan da razmislite gde ćete i kako odmoriti za vikend. Posavetujte se sa partnerom ili prijateljima ako ste solo. Beg u prirodu biće sjajno rešenje. Unosite više vitamina!

Izvor: Mondo

Reklame