Foto: Pixabay
Reklame


Rakovi i Lavovi nervozni, Jarčevi se dobro osećaju, Lavovi drže diplomatski stav

Ovan

Iznenadne prepreke na finansijskom planu mogu da dovedu do zastoja u završetku važnog posla. Odložite rizične investicije za kasnije. Krajnje oprezno birajte reči u razgovoru sa partnerom, jer postoji velika verovatnoća nesporazuma. Glavobolja.

Bik

Dominantna tema ovog dana jesu finansije, jer će od toga zavisiti vaš uspeh na dugoročnom nivou. Oprez u rukovanju novcem. Novi početak na ljubavnom planu proteći će u znaku romantičnog susreta sa osobom u znaku Device ili Lava. Variranje pritiska.

Blizanci

Akcenat ovog poslovnog dana je na dogovorima koji se mogu odvijati u pomalo neizvesnoj atmosferi poslovnog sastanka sa novim saradnicima. Negativni aspekti mogu da uzrokuju nesporazume sa partnerom. Jednostavno, možete se osećati neshvaćenim i usamljenim. Više se odmarajte.

Rak

Današnji uspeh može zavisiti od načina na koji budete prezentovali svoje kreativne ideje. Očekuju vas pohvale od strane nadređenih. Ovaj dan može oživeti stari problem između vas i partnera. Slobodni Rakovi mogu da se zaljube na prvi pogled. Nervoza.

Lav

Negativna atmosfera u okviru vaše saradnje sa stranom kompanijom ili nekom osobom iz inostranstva. Zadržite diplomatski stav. Između vas i partnera postoji kriza poverenja. Danas se pripazite jer su moguće ljubomorne scene. Nervoza.

Devica

Početak nove poslovne saradnje i iznenadno poslovno putovanje mogu biti dominantne teme ovog dana. Očekuje vas rad na novom projektu. Slobodne Device očekuje početak nove ljubavne veze sa osobom u znaku Jarca ili Raka. Osetljivost grla.

Vaga

Negativna atmosfera u vašem odnosu sa pretpostavljenima može biti rezultat nekih spletaka iza kulisa tih radnji. Čuvajte se lažnih prijatelja. Ovaj dan može vam doneti susret sa veoma zanimljivom osobom u znaku Bika ili Škorpije. Osetljivost stomaka.

Škorpija

Sukobljeni stavovi u pregovorima mogu obeležiti ovaj dan. Bićete u situaciji da popustite ukoliko želite da nastavite saradnju. Uspeli ste da popravite kvalitet vaše veze sa partnerom i nastavite da igrate otvorenih karata da se to ne bi ponovilo. Nervoza.

Strelac

Planetarni aspekti koji su prisutni u vašem polju poslovanja mogu vam donositi oscilacije i nepredviđene okolnosti u poslovnoj saradnji. Ovaj dan obeležiće finansijski dobitak. Slobodni Strelčevi danas mogu da imaju susret sa fatalno privlačnom osobom, pa je moguća ljubav na prvi pogled. Loše varenje, promenite režim ishrane.

Jarac

U vašem polju finansija dolazi do kontinuiranog priliv novca. Poslovni potez koji danas budete načinili može vam doneti trajno rešenje. Partner je posumnjao u vas i to vas je uvredilo. Osećate se neshvaćenim u svojim ambicijama da doprinesete opštem boljitku vaše porodice. Odlično se osećate.

Vodolija

Nezaposlene Vodolije očekuje odlična poslovna ponuda. Pa ipak, prilikom potpisivanja važnih dokumenata prvo sve dobro proučite. Negativni aspekti mogu se ispoljiti u vidu vaših potpuno različitih stavova o bitnim stvarima. Rešenje je u kompromisu. Nervoza.

Ribe

Zastoj u pregovorima može da nastane zbog nepovoljnih uslova saradnje koje pokušava da vam nametne novi saradnik. Jedan od vas mora će da popusti. Danas se možete osećati neshvaćenim, jer vi i partner kao da živite u zasebnim svetovima. Problemi sa varenjem.

Izvor: Kurir

Reklame