Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 10. februar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 10. februar 2023. godine upozorava Ovnove na nepredviđene situacije na poslu, a koje će im pokvariti dan. Niste očekivali da će vam kolega sa kojim ste mislili da ste u dobrim odnosima „zabiti nož u leđa“. „Rane“ vidajte kod kuće, partner će se zdušno potruditi da vas oraspoloži i odagna vam brige. Proverite pritisak, stres vam pravi haos u telu.

BIK
Napeti ste jer se stvari na poslu ne odvijaju kako želite. Nemate dobru podršku i tim koji može da isprati sve vaše ideje. To nije razlog da se nervirate, savko je odgovoran za svoje postupke, zapamtite. Nervozu prenosite na partnera. Stvari koje prećutkujete već neko vreme zarad sopstvenog mira, danas ne možete da ignorišete. Moguća je glavobolja.

BLIZANCI
Potrebno je da promenite pristup poslu, način na koji ste do sada obavljali zadatke ne daje zadovoljavajuće rezultate. Mogli biste da se malo „uozbiljite“. Problem u vezi za koji ste verovali da je rešen, ponovo iskrsava. Ovog puta istrajte u tome da isterate stvari na čistac. Osećaćete se bolje. Napetost izražena.

RAK
Danas niste posebno fokusirani na posao, samo gledate da „otaljate“ zadatke. Imate velike planove za vikend, ali moguće je da ćete morati da nešto menjate. Poziv ili poseta osobe koju niste dugo videli mogla bi da vas poremeti. Ako imate hronične bolesti, vodite računa da uzimate terapiju po dogovoru sa lekarom.

LAV
Na poslu sve teče kako treba, zadovoljni ste svojim idejama i njihovom realizacijom. Zaposleni u privatnom sektoru će dobiti priliku da napreduju. Zauzeti Lavovi nailaze na probleme, nesuglasice sa partnerom oko finansija. Slobodni imaju udvarača koji će ih šarmirati. Ali, nije sve tako čarobno kako izgleda. Ne srljajte. Pazite se virusa.

DEVICA
Dnevni horoskop za 10. februar 2023. savetuje Devicama da uspore malo. Imate pregršt ideja i nestrpljivi ste da ih sve sprovedete u delo. Postoji rizik da kolege vašu agilnost protumače kao nametljivost. Zauzete Device se osećaju zarobljeno u vezi. Potreban vam je predah od partnera. Slobodnima se smeši zanimljivo poznanstvo. Muče vas alergije.

VAGA
Danas imate priliku da obezbedite sebi bolju poziciju u kolektivu, pitanje je samo da li ćete se obratiti „pravim“ ljudima. Ne dozvolite da vas tračevi na radnom mestu ometu, nemojte drugima da dajete povoda da vam „podmeću nogu“. Partner nije zadovoljan „mrvicama“ pažnje koju mu pružate. Vreme je za ozbiljan razgovor. Mogući problemi s pritiskom.

ŠKORPIJA
Savet zvezda za vas jeste da okrenete novi list. Učaurili ste se na radnom mestu, u ljubavi, u svemu… A što je najvažnije, nikako niste zadovoljni. Čekate da se nešto „od sebe“ desi i promeni vam život. Danas će vas jedan poziv podstaći da uzmete sudbinu u svoje ruke. Samo hrabro. Mogući problemi sa zatvorom.

STRELAC
Danas bi bilo dobro da sebi date malo oduška i delegirate poslove. Previše obaveza ste preuzeli na sebe, ako tako nastavite, odraziće vam se na zdravlje. Partner ima sjajan predlog za vas, obradovaće vas njegova inicijativa. Slobodni Strelčevi razmišljaju o bivšoj ljubavi, muči ih nostalgija. Više spavajte.

JARAC
Odličan dan za vas ako želite da napredujete u karijeri. Osoba na položaju će vam poveriti važan zadatak, ako „odigrate karte“ kako treba, smeši vam se bolja pozicija, ali i povišica. Niste zadovoljni stanjem u vezi već neko vreme, danas bi mogao da se desi preokret. Bićete pozitivno iznenađeni. Dobro se osećate, ali pripazite na ishranu.

VODOLIJA
Proverite da li ste obavili sve obaveze pre nego što se „odjavite“ s posla. Moguće je da ćete nešto propustiti, zbog ćega ćete morati da radite tokom vikenda. Zauzete Vodolije će imati ozbiljan razgovor sa partnerom, ali bez brige. Lako ćete doći do rešenja. Slobodne očekuje burno i strastveno veče. Više se krećite.

RIBE
Dnevni horoskop za 10. februar 2023. godine će obradovati Ribe. Zadatke obavljate pre vremena i bez poteškoća, što će vam ostaviti više slobodnog vremena. Iskoristite ga za druženje sa prijateljima koje dugo niste videli. Moguće je da ćete preko njih upoznati osobu koja će vam zaokupiti pažnju u narednom periodu. Zdravlje je dobro.

Izvor: Mondo

Reklame