Foto: Pixabay
Reklame

Ovno su preosetljivi, Rakovi se povukli u sebe, Jarčevi su dobri organizatori

OVAN

Vredni ste i posvećeni poslu, ali još uvek ne dolazite do konkertnog rezultata i nagrade. Budite strpljivi, jer je napredovanje na pomolu. Vreme je da prestanete da jurite za osobom koja vam očigledno ne daje pažnju koju očekujete. Preosetljivi ste.

BIK

Pesimistički ste nastrojeni prema trenutnoj poslovnoj situaciji. Čini vam se da je neka bitka unapred izgubljena. Ipak, napravite plan! Oko sebe stavili zid, drugi vam ne prilaze jer to deluje kao nemoguća misija. Potrebno je da budete opušteniji. Sve bolje.

BLIZANCI

Povoljan dan za obrazovanje i učenje. Napredujete kroz sticanje novih saznanja. Osećate energiju, osećate da sve možete lako savladati. Rasplet događaja vas očekuje nakon što partneru najiskrenije budete rekli šta osećate. Prenaglašena nervoza i problemi zbog stresa.

RAK

Moguće su poteškoće sa nadredjenima. Ipak, ne treba da odustajete od svojih ciljeva. Ali, budite pažljivi u iznošenju istih! Niste spremni za otvoreni flert. Povukli ste se u sebe i nije lako dopreti do vas u tom stanju. Osetljivi nožni zglobovi, moguće uganuće.

LAV

Nalazite se u prilično neizvesnoj finansijskoj situaciji. To vam donosi veliku nervozu. Ne volite kada ne znate tačno na čemu ste! Razmislite malo o svojoj taktici kada je ljubav u pitanju, nije baš najbolja. Loša koncentracija i promenljivo raspoloženje.

DEVICA

Ne možete mnogo toga da postignete bez detaljnog planiranja i truda. Neophodno je da uložite maksimum. Rezultati će biti vidljivi. Pravite nove planove sa partnerom koji vas slepo sluša. Vaša dominacija je očita, ali nemojte u tome preterivati. Bez većih problema.

VAGA

Moguće je da neko zloupotrebljava vašu dobrotu. Važno je da naučite da na vreme povučete granicu. Mislite da ste već mnogo toga dozvolili. Konstantno vam se udvara jedna osoba. Ne želite da imate nešto sa njom, ali nikako da je otkačite. Izbegavajte unos alkohola.

ŠKORPIJA

Ako želite da poboljšate zaradu, neophodno je da prema poslu koji obavljate zauzmete drugačiji stav. Načinite plan rada, uz dozvolu blagog odstupanja. Kao da vam je ljubavni život sada na poslednjem mestu. Dobro razmislite o svemu. Problemi sa mokraćnim kanalima.

STRELAC

Za sada je potrebno da se pomirite sa nerazumevanjem kolega, kasnije će biti bolji period za promene. Nemojte da forsirate partnera na bilo šta. Dajte mu dovoljno vremena da sam donese neke odluke. Moguć je pad imuniteta. Unesite više minerala i vitamina..

JARAC

Dobar ste organizator i danas će te vaše sposobnosti izaći na videlo. Lako zavodite red i disciplinu. Trenutno vam deluje nemoguće da ostvarite stabilnu vezu. Ipak, ima vremena za preokrete. Osetljiv predeo grudnog koša. Nemojte se naprezati, mirujte!

VODOLIJA

Dolazite do manjeg novčanog dobitka, ali imate i odredjene troškove. Pažljivo trošite novac! Nema nekih konkretnijih dešavanja i to vas zabrinjava. Dugo vremena ste sami i to vam ne odgovara. Moguća je migrena. Muči vas duže vreme i nesanica, premoreni ste!

RIBE

Radite više nego što morate, povucite ručnu kočnicu da se ne odrazi na polje zdravlja. Previše se dajete, a niste zadovoljni postignutim. Moguće je da ignorišete neke primedbe partnera, što ga dodatno nervira. Teranje inata na obe strane. Respiratorne infekcije.

Izvor: Kurir