Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine vam donosi podsetnik da niste sami. Imate potrebu da se izolujete i osećaj da vas niko ne razume. To je daleko od istine, pozovite osobu za koju smatrate da može u trenu da vam popravi raspoloženje. Prijaće vam razgovor, a već krajem dana dobijate iznenađenje koje sve menja!

BIK
Vaš dnevni horoskop vam predviđa poznanstvo koje vam donosi boljitak na svim poljima. Osoba koju upoznajete preko prijatelja može da utiče na vaš dalji tok karijere, ali nije tajna da postoji velika mogućnost da u vama probudi lepe emocije. Prepustite se svemu u čemu se lepo osećate, nećete se pokajati.

BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju otkrivanje tajne koja će vas razočarati. Odnos sa bliskom osobom može da se poremeti, ali ne odbijajte predlog da saslušate njenu stranu. Ovo je prilika da raščistite listu prijatelja i shvatite koga želite kraj sebe. U ljubavi sve ide kako treba, cenite podršku partnera.

RAK
Horoskop vas savetuje se angažujete po pitanju posla. Danas je idealan dan da napravite prve korake i aplicirate za oblasti koje vas interesuju. Prijaće vam osećaj da doprinosite, možda je baš to rešenje vašeg nezadovoljstva. Obratite pažnju na reči koje u afektu izgovarate partneru. Moguće su nesuglasice.

LAV
Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine vam donosi novčani dobitak! Konačno ćete rešiti troškove koji vam „vise nad glavom“. Imaćete osećaj rasterećnosti, a pozitivnu energiju ćete preneti i na svoje najbliže. Iznenadite voljenu osobu, treba vam zajedničko vreme. Spavajte više.

DEVICA
Analiza vas uvlači u vrtlog iz kog ne vidite izlaz. Perfekcionizam može lako da vas učini nezadovoljnima, savet je da ne tražite dlaku u jajetu. Očekujte poziv osobe sa kojom nikad ne znate na čemu ste, iznenadićete se vestima koje ćete čuti. Pojačajte unos vitamina.

VAGA
Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine vam predviđa zanimljivo poznanstvo. Slede velike promene u ljubavi, a svi oni koji su u vezi mogu da očekuju prelazak na viši korak. Uživajte u romantici i prepustite se emocijama, konačno je došlo vreme da sve ide u vašu korist.

ŠKORPIJA
Rad, red, disciplina. Danas se služite vojničkim navikama i samo tako nastavite. Vaš trud se primećuje i očekuju vas velike nagrade. Isplatiće vam se višestruko i drugi će biti ponosni vama. Spremite se na divljenje i aplauz, sve ste zasluženo ostvarili. Za ljubav još morate da se strpite.

STRELAC
Otežana komunikacija u poslovnom okruženju, razmislite o svom stavu. Možda je previše surov za ljude sa kojima sarađujete, pa nailazite na neočekivani odjek. Poslušajte savet starije muške osobe, značiće vam za dalji napredak. Partner vam sprema lepo iznenađenje, oraspoložiće vas.

JARAC
Zvezde vam danas poručuju da nije sve crno ili belo. Ne pokušavajte da ubeđujete druge da su vaši izbori pravi, već uživajte u onome što vas čini srećnim. Dodatna tenzija vam nije potrebna, vi najbolje znate šta vam prija. Osoba iz prošlosti vam ne izbija iz glave, budite iskreni prema sebi, a onda i prema drugima.

VODOLIJA
Ovoga puta treba da isključite emocije, a uključite razum. Potpisivanje ugovora je konačno došlo na red, a moguće je da ćete rešiti i neko imovinsko pitanje. Ne odlažite razgovor sa partnerom, problemi će se rešiti samo onda kada razgovarate o njima.

RIBE
Dnevni horoskop za 7. maj 2023. godine kaže da se konačno osećate malo bolje. Prethodni dani su bili teži nego inače, a sada ste spremni za nove poduhvate. Promena posla može biti dobra ideja, samo ako ste stvarno sigurni da želite to. U ljubavi sve puca od romantike, uživajte!

Izvor: Mondo

Reklame