Foto: Pixabay

Horoskop za 4. septembar 2022. godine nam donosi razne situacije!

Horoskop za četvrti septembar nekima donosi dan za uživanje sa bliskim osobama, dok će pojedini znaci morati da rade zbog prethodnog odlaganja obaveza ili ukazane odlične prilike

Ovan

Posao: Iskoristite ovu nedelju da se odmorite i napunite baterije za narednu sedmicu. Prijaće vam porodično okupljanje i razgovori.

Ljubav: Nemate prepreka na ljubavnom planu danas, što u prevodu znači prepustite se uživanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Bikovi bi pored planiranog odmora mogli i da se pozabave pravljenjem nekih načelnih planova za narednu sedmicu, neće škoditi.

Ljubav: Posvetite se dragoj osobi, poklonite joj neki fini znak pažnje, i uživajte u dobroj i opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Budite racionalni koliko je to moguće kada su finansijske transakcije u pitanju. Neki troškovi bi mogli biti zaista nepotrebni danas.

Ljubav: Pustite neka stvari idu svojim tokom i ništa ne forsirajte. Potrudite se na svaki način da ugodite dragoj osobi.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Rak

Posao: Rakovi bi danas trebalo da budu u prvom planu, što znači podredite sve obaveze svojim potrebama i potrudite se da sebi priuštite neko malo zadovoljstvo.

Ljubav: Još lepša slika očekuje vas na ljubavnom planu, gde biste neke trenutke za pamćenje mogli da doživite sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Promenljivo raspoloženje moglo bi da zadesi Lavove ove nedelje, pa bi bilo dobro poslušati neki prijateljski savet.

Ljubav: Uglavnom bavljenje samim sobom i suočavanje sa sopstvenim dilemama i razmišljanjima mogli biste da očekujete danas.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Devica

Posao: Device bi mogle danas da budu vrlo aktivne kada je u pitanju pomoć nekom od bliskih poslovnih saradnika.

Ljubav: Odličan dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu, pokažite naklonost dragoj osobi, iznenadite je nekom finom sitnicom i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Još jedan opušten dan je pred Vagama gde bi akcenat mogao da bude pre svega na nekim manje zahtevnim obavezama.

Ljubav: Danas biste mogli na neke stvari konačno da stavite tačku, i pokrenete teme za poboljšanje postojeće ljubavne situacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dobar dan je pred Škorpijama koje su poslovno povezane sa inostranstvom. Neke prilike ne treba propustiti.

Ljubav: Nemojte da ulazite u neke neobične ili avanturističke akcije, koje bi mogle da iskomplikuju postojeći partnerski odnos.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako je još nešto od zaostalih obaveza ostalo, onda imate prilike da danas sve privedete kraju i ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Nije vreme da potežete neke priče iz prošlosti, potrudite se da stvari posmatrate stavivši se u poziciju druge strane.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Jarac

Posao: Obavite ono što je neodložno od obaveza, ispoštujte sebe i saradnike, a ostatak slobodnog vremena odmorite, kako biste napunili baterije za novi radni ciklus.

Ljubav: Odličan dan je pred vama da svu pažnju posvetite ugađanju dragoj osobi, koja će itekako znati da vam uzvrati. Uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Obaveza bi moglo biti na pretek i sve prioritetno ćete uspeti da odradite. Ako nešto ostane, neće biti smak sveta.

Ljubav: Iako biste možda želeli najviše da se posvetite ljubavnoj sferi, danas će vam to teško poći za rukom, prvenstveno zbog brojnih drugih obaveza ili loše organizovanosti.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Ribe bi trebalo da se pozabave aktivnim odmorom i opuštanjem. Prijala bi vam fizička aktivnost, sport, boravak na otvorenom. Uživajte.

Ljubav: Moguće je novo poznanstvo, pa eto prilike da se dodatno opustite i podignete sebi raspoloženje.

Zdravlje: Odlično.

Izvor: Still

Reklame