foto:pixabay
Reklame


Ovnovi zadovoljni, Blizanci originalni, Škorpije čeka dobitak, Jarčevi su premoreni

Ovan

Današnja atmosfera protiče u znaku završetka rada na nekom dugoročnom projektu. Zadovoljstvo postignutim rezultatima ispuniće vas posebnim elanom. Ovaj dan protiče u znaku zajedničkih planova za odmor. Očekuje vas veoma dinamičan i uzbudljiv period. Glavobolja.

Bik

Vaše poslovno putovanje proteći će u znaku uspešno sklopljenih poslovnih dogovora. Razvoj na finansijskom planu konačno ide u skladu sa vašim očekivanjima. Nemojte dopustiti da se između vas i partnera stvori prevelika distanca. Na vreme rešite problem u korenu. Pad imuniteta.

Blizanci

Uspešni poslovni pregovori i konstruktivni dijalozi obeležiće ovaj dan. Svojim originalnim idejama uspešno ćete pobediti konkurenciju. Slobodni Blizanci danas mogu da se zaljube na prvi pogled u jednu šarmantnu Vagu ili Vodoliju. Posvetite se meditaciji.

Rak

Prvi koraci u privatnom biznisu proteći će u savršenom redu. Uskoro se očekuje proširenje kruga poslovnih saradnika. Povukli ste se u krug svoje porodice, a to je važan izvor vašeg nadahnuća i elana na svim ostalim životnim planovima. Stomačni problemi.

Lav

Ovaj dan može vam doneti uspešan poslovni sastanak sa kolegama i nadređenima. Konačno imate dovoljno finansijskih sredstava da razvijete dalje poslovanje. Lavove očekuje obnavljanje ranije započete veze sa osobom koja im je mnogo značila. Više se odmarajte.

Devica

Neko od vaših saradnika može nastojati da podrije vašu poziciju. Očekujete neke zaostale uplate novca, ali ćete biti u situaciji da ih sačekate još neko vreme. Device danas mogu da sretnu veoma privlačnu osobu, ali i pomalo ekscentričnu osobu preko prijatelja. Moguć je početak veze. Poteškoće sa alergijama.

Vaga

Dominantna tema ovog dana i dalje je finansijska situacija. Pruža vam se prilika da zarađujete kroz još jedan posao, a to može biti i neki vaš hobi. Ovaj period doneće vam mnogo novih prilika da sretnete svoju srodnu dušu. Susret će vam opet pokrenuti leptiriće u stomaku. Uradite test za hormone.

Škorpija

Poboljšan kvalitet komunikacije doneće vam nove perspektive da napredujete u karijeri. Uskoro vas očekuje veliki dobitak. Slobodne Škorpije danas mogu upoznati zanimljivu osobu u znaku Raka ili Jarca. Pojačana nervoza.

Strelac

Dominantna tema sve vreme su finansije. Poseban uspeh očekuje Strelčeve koji se bave trgovinom i koji se nalaze na rukovodećim položajima. Ovaj dan može vam doneti početak nove veze sa osobom u znaku Blizanaca ili Vage. Napeti ste, reagujete za sitnicu.

Jarac

Budite oprezni danas, jer se mogu pojaviti neočekivane prepreke. Otkazivanje nekog važnog poslovnog sastanka može poremetiti sve vaše planove. Jarčevi koji su u vezi mogu se naći u iskušenju da započnu tajnu vezu. Premoreni ste, slabo spavate.

Vodolija

Ovaj dan obeležiće pohvale i priznanja za pokazane rezultate. Postoji mogućnost unapređenja i povišice. Pojačana nervoza može doprineti tome da reagujete impulsivno na komentare partnera. Potrudite se i pokažite strpljenje. San vam ne dolazi na oči.

Ribe

Ovaj dan mogu obeležiti nesporazumi sa kolegama i poslovnim saradnicima. Potrudite se da što preciznije iznesete svoje ideje i poslovne planove. Pred vama je romantičan period i ljubavna avantura sa jednom Devicom ili Škorpijom na putovanju. Zdravlje je stabilno.

Izvor: Kurir

Reklame