Foto: Pixabay

Blizanci dobija komplimente sa svih strana, Jarčevi ne stižu da završe sve obaveze.

OVAN

Iako ste se nadali da ste većinu obaveza priveli kraju, biće vam poverena i nova, dodatna zaduženja. Niste dovoljno posvećeni svom partneru, iako nemate lošu nameru. Moguće je da niste svesni svog ponašanja. Razmislite o svojim postupcima. Pad imuniteta, ne osećate se dobro.

BIK

Želite da se posvetite poslu i da neke probleme rešite, ali još uvek niste napravili dovoljno ozbiljan poslovni plan. Slobodno budite smeliji u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Možete imati zanimljive trenutke. Čuvajte bubrege. Posetite urologa, radi provere analiza.

BLIZANCI

Rešavate sve sporne situacije koje su se u prethodnom periodu nagomilavale. Zapustili ste neka goruća pitanja, koja sada moraju da se reše. Dobijate komplimente sa svih strana i uživate u pažnji koju dobijate. Sasvim solidno zdravlje

RAK

Možete iz vida ispustiti neke važne sitnice povezane sa poljem posla. Povedite računa o koncentraciji. Shvatili ste da se dopadate osobi na koju do sada niste obraćali pažnju. Pokreće se vaše interesovanje. Moguće su virusne infekcije.

LAV

Povoljan dan za posao. Obavili ste većinu poslova koje ste imali u planu i dobili neku sasvim novu ponudu. Kroz opuštenu komunikaciju sa osobom iz vašeg bliskog okruženja dolazite i do neobaveznog flerta. Potrebna vam je veća fizička aktivnost.

DEVICA

Moraćete da izdvojite neku sumu novca za to da podmirite stare dugove. Teško se odvajate od svog novca. Na vama je odluka da li ćete prihvatiti udvaranje od strane osobe koja deluje povučeno na prvi pogled. Proverite štitnu žlezdu.

VAGA

Nije povoljan dan za vas. Odložite sve važne poslove koje imate za posle praznika. Iako imate brojne prilike za flert, niste zainteresovani. Vi tražite ozbiljnu vezu, a ne prolaznu avanturu. Moguća prolazna glavobolja.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete ostvariti i neki dodatni priliv novca. Veoma povoljan dan za vas, naročito ako sarađujete sa inostranstvom. Iako ne postoji neki konkretan problem u vašoj emotivnoj vezi, osećate da nešto nije uredu. Moguć je pad imuniteta.

STRELAC

Konačno dobijate adekvatnu nagradu za uloženi trud. Već ste se pitali da li neko primećuje vaše zalaganje. Izađite negde sa prijateljima i pravite planove za zajednički doček Nove godine. Upoznajete veoma zanimljive ljude, a jedan od njihmože vam privući pažnju. Odlično se osećate.

JARAC

Prilično ste zauzeti i imate mnogo posla. To vam donosi nervozu i premor. Napravite plan kojim ćete se rukovoditi. Nemate dovoljno energije da se nakon napornog dana na poslu posvetite i partneru u meri u kojoj on to očekuje. Problemi sa kičmom.

VODOLIJA

Prilično se loše osećate, jer vam se neki problemi i situacije na poslu konstantno ponavljaju. Teško vam je da uđete u neku novu emotivnu vezu i da se poverite osobi koju ne poznajete dovoljno. Teško se zaljubljujete, partner mora zaslužiti vašu ljubav. Boravite više u prirodi.

RIBE

Možete biti malo opušteniji nego u prethodnom periodu. Obavili ste sve planirane poslove, umeli ste korisno da iskoristite postojeće vreme. Lako se upuštate u neobaveznu avanturu. Dopada vam se već duže vreme osoba sa posla. Ne preterujte sa alkoholom.

Izvor: Kurir

Reklame