Foto: Pixabay
Reklame

Danas prema horoskopu Jarčevima sve ide po planu, dok Vage imaju vremena da se kreativno izražavaju

Ovan

Posao: Pozitivna energija i dobro raspoloženje trebalo bi Ovnove ovog dana da podstakne bavljenjem nekom kreativnom aktivnosti.

Ljubav: Upotrebite sav svoj šarm i kreativnost kada su u pitanju ljubavne aktivnosti, trebalo bi da vam se višestruko isplati.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Rutinsko odrađivanje svakodnevnih obaveza očekuje većinu Bikova drugog dana vikenda, što će vas prvenstveno opustiti.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom planu. Poslušajte svoje srce i posvetite se vašoj dragoj osobi sa puno nežnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Bez obzira na poprilično veliki obim obaveza i poslovno angažovanje na „sto strana“, većina Blizanaca ima korektne šanse da sve odradi na zadovoljavajući način.

Ljubav: Tokom ove nedelje situacija na polju vaših ljubavnih odnosa najverovatnije ostaće na približno istom nivou kao i prethodnog dana.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Rak

Posao: Evo dana kada bi Rakovi mogli preokupaciju da nađu u bavljenju nekim hobijem, gde bi mogli da pokažu svoje kreativne sposobnosti i uživaju u svojim delima.

Ljubav: Nemojte se danas baviti suvišnim pitanjima i detaljisanjem, tako samo možete bez potrebe opteretiti vašu voljenu osobu.Opustite se i ne razmišljajte previše.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Dosta obaveza Lavove očekuje u porodičnom okruženju tokom ove nedelje, tako da će im profesionalne aktivnosti biti u drugom planu.

Ljubav: Danas bi vam umnogome značila podrška i razumevanje drage osobe.

Zdravlje: Nema razloga za za brinutost.

Devica

Posao: Posvetite se danas interesovanjima koja vam čine zadovoljstvo i da se dobro osećate. Posao može i da sačeka.

Ljubav: Budite romantični i nežni i obradujte dragu osobu nekim finim znakom pažnje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se najtipičniji predstavnici znaka Vage posvete detaljima vezanim za razvoj novih kreativnih ideja.

Ljubav: Povoljan je dan pred vama da uživate u koketiranju i flertu, a za neke ozbiljnije varijante sačekajte povoljniji period.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Budite fleksibilni ako tokom dana dođe do malih izmena u vašem rasporedu. Očekuju vas pozitivne povratne informacije od nekog od saradnika.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na jučerašnji dan.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Najtipičniji Strelčevi danas se mogu sasvim dobro izboriti sa neplaniranim, dodatnim obavezama. Ostatak vremena trebalo bi da posvetite sebi i odmoru, pre svega.

Ljubav: Sumnje i dileme koje vas opterećuju možete razrešiti direktnim i otvorenim pristupom.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Jarac

Posao: Prilično opušten dan je pred Jarčevima da uživaju i eventualno priteknu u pomoć nekom od dragih prijatelja.

Ljubav: Ništa kapitalno novo nema u najavi za današnja dešavanja u sferi vaših ljubavnih odnosa. Krupnije planove i konkretnije akcije ostavite za kasnije.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vodolija

Posao: Povoljan je dan za usklađivanje vaših želja i ambicija, ali nemojte danas započinjati nove poslove. Budite za nijansu strpljiviji, vreme radi za vas.

Ljubav: Prijatno iznenađenje mogli biste danas da očekujete od voljene osobe. Uživajte.

Zdravlje: Posvetite se nekom vidu psihofizičke relaksacije.

Ribe

Posao: Povoljan je dan da obavite neophodne razgovore sa saradnicima vezano za poslovne dogovore, a ostatak posvetite odmoru.

Ljubav: Prepustite se svojim osećanjima, dajte mašti na volju i eto načina da obradujete dragu osobu i uživate.

Zdravlje: Solidno

Izvor: Still

Reklame