Foto: Pixabay
Reklame

Pročitajte dnevni horoskop za 22. januar 2023. godine i saznajte šta vas čeka kada su u pitanju posao, ljubav i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 22. januar 2023. godine vam donosi sukob mišljenja. Vodite računa ako se ovo dogodi u poslovnom okruženju, može da eskalira i dovede vas do neželjenih rezultata. Niste zainteresovani za romantiku, budite iskreni i otvoreni prema partneru koji se trudi oko vas.

BIK
Vaš dnevni horoskop vam najavljuje lepe vesti! Danas možete da očekujete rezultate koje ste dugo priželjkivali i da provedete ovaj dan baš kako treba – u hedonizmu. Pozovite osobu koja vam se dopada, čini se da su osećanja obostrana, a niko ne želi da napravi prvi korak.

BLIZANCI
Zvezde vam predviđaju novčane probleme. U želji da pomognete drugima, osetićete da štetite sebi, što nikako nije dobro. Ukoliko želite nekome da se odužite, učinite to onoliko koliko je u vašoj mogućnosti. Partner ima važnu informaciju za vas, odvojite večeras vreme za njega.

RAK
Opterećenje je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa, muče vas misli kako sve da postignete. Oslonite se na člana porodice, iako pomoć od njega najmanje očekujete. Vaš spoj veština može da bude pun pogodak, samo se prepustite intuiciji. Pojačajte unos vitamina.

LAV
Dnevni horoskop za 22. januar 2023. godine vam savetuje da ne obavljate velike kupovine. Retrogradni Merkur je prošao, ali to ne znači da treba da se rasipate novcem. Strpite se i odložite to za neki drugi dan. U ljubavi je sve kako treba, posvetite partneru više pažnje.

DEVICA
Zračite negativnom energijom i danas to prenosite na okolinu. Ukoliko ste nezadovoljni situacijom na poslu ili odnosom sa partnerom, horoskop savetuje da kažete šta vam smeta. Postoji velika mogućnost da stiže promena i to već danas, ali samo ukoliko se pokrenete i reagujete.

VAGA
Dnevni horoskop za 22. januar 2023. godine je u znaku lepih vesti. Spremite se na slavlje u porodici, neko će doneti veliki uspeh i razlog za radost! Krajem dana možete da očekujete poruku od osobe sa kojom ste nedavno prekinuli kontakt, što može da dovede do pomirenja.

ŠKORPIJA
Obratite pažnju kome se poveravate, danas ste glavna tema ogovaranja. Neko vas posmatra kao konkurenciju i spreman je na postavljanje prepreka, ne padajte na provokacije. Fokusirajte se na svoj put i uveče ćete shvatiti da je to bila najbolja odluka!

STRELAC
Ljudi na društvenim mrežama mogu da vas inspirišu upravo danas, jer želite da se osećate kao oni – angažovano. Počećete da razmišljate i radite na ostvarenju velikih stvari. Stižu vam neočekivani prihodi, ali za ljubav morate još malo da se strpite.

JARAC
Ne očekujte i ne oslanjajte se previše na druge, danas morate da preuzmete stvar u svoje ruke. Budite sigurni da ako uložite trud, isplatiće vam se višestruko! U ljubavi nije sve kako želite, ali morate da priznate da ste sami krivi za to. Napravite prvi korak.

VODOLIJA
Danas imate potrebu za izolacijom, ne prijaju vam brojni pozivi i poruke. U redu je da odahnete i nađete vreme za sebe, ali ne opuštajte se previše. Vest u vašoj porodici doneće mnogo veselja, potrebni ste ostalim članovima. Posvetite se malo više partneru.

RIBE
Dnevni horoskop za 22. januar 2023. godine čini da budete odsutni, ali ne brinite. Brojne obaveze vam stvaraju tenziju, ali vi izgledate kao da najbolje radite pod pritiskom. Čuvajte se osobe suprotnog pola koja je nedavno uplovila u vaš život. Možda nije iskrena prema vama, pametno odigrajte.

Izvor: Mondo

Reklame