Foto: Pixabay

Ovnovi preispituju sebe, Blizanci treba da odmore, Rakovi su zadovoljni poslom

OVAN

Danas preispitujete sebe jer ste rešili da ispravite neke greške koje ste ranije pravili na poslu. Dan provodite sa voljenom osobom i ne mislite ni na šta drugo. U odličnom ste zdravstvenom stanju.

BIK

Iskoristite današnji dan da sredite svoje misli jer niste fokusirani na posao pa je moguće da ćete praviti greške. Razmišljate o prekidu emotivnog odnosa jer voljena osoba ne ispunjava vaša očekivanja.

BLIZANCI

Iskoristite dan da se odmorite i napunite baterije za period koji sledi jer će biti pun poslovnih izazova. Voljena osoba sumnja u vas jer ste bili sebični u poslednje vreme. Problemi u predelu stomaku i sklonost stomačnom virusu.

RAK

Možete očekivati nenadanu ponudu za posao. Vi ste svojim poslom zadovoljni, ali ćete se malo dvomuiti. Moguće je obnavljanje kontakta sa bivšim partnerom. Potrebno vam je da se opustite, izadjite sa prijateljima.

LAV

Danas konačno možete da odahnete jer osećate da težak poslovni period prolazi. Voljena osoba vam je veoma naklonjena, vi izvlačite na površinu pozitivne osobine vašeg partnera. Proverite vid.

DEVICA

Danas radite više nego što bi trebalo jer kroz posao pokušavate da zaboravite na neki problem. Voljena osoba vas je razočarala i imate osećaj da se svadjate sami sa sobom. Nervozni ste i napeti.

VAGA

Nadredjeni se oslanjaju na vas što vam podiže samopouzdanje. Imajte na umu da će se od vas očekivati mnogo veće zalaganje na poslu danas. Nesuglasice na emotivnom polju. Smanjite kafu i cigarete.

ŠKORPIJA

Danas puno razmišljate o svojoj budućnosti. Moguće je nezadovoljstvo finansijskom situacijom. Osoba sa kojom izbegavate susret će od vas zahtevati da se sretnete i porazgovarate. Na polju zdravlja je sve u redu.

STRELAC

Povoljan dan na poslu za vas, sve se odvija onako kako ste i hteli. Sumnjate u osećanja voljene osobe, danas će vas uveritinu svoja prava osećanja. Povedite računa o svom zdravlju, pogotovo o ishrani.

JARAC

Možete da očekujete miran dan na poslovnom polju. Težak period je iza vas, sada možete malo da se opustite. Voljena osoba se oseća zapostavljeno, posvetite joj više pažnje. Ne bi bilo loše da posetite stomatologa.

VODOLIJA

Danas imate problem u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, stvari se ne odvijaju onako kako ste zamislili. Vi ste spremni za veći korak na polju ljubavi, moguće je da započinjete zajednički život sa voljenom osobom. Zdravlje vam je odlično.

RIBE

Danas iskoristite dan za odmor jer vam sledi malo teži period na polju posla. Slobodne ribe se osećaju veoma usamljeno pa je moguće da ćete ulaziti u neobavezne komunikacije da potisnete to polje samoće. Provodite više vremena na Suncu.

Izvor: Kurir

Reklame