Foto: Pixabay
Reklame

Ovan zaljubljen, Strelac zadovoljan, Lav razmišlja samo o poslu

Ovan

Ovnove danas čekaju teški poslovni pregovori. U pitanju može bude sukob interesa i rivalstvo, pa će situacija zahtevati kompromisna rešenja. Ovaj dan idealan je za ljubav, za nova poglavlja, nove početke, a to se posebno odnosi na slobodne Ovnove. Variranje pritiska.

Bik

Danas je važno da postavite prioritete u obavljanju poslova, jer u suprotnom slučaju može doći do haotične situacije. Očekuje vas uzbudljiv i egzotičan odmor zajedno sa partnerom. Slobodne Bikove očekuje ljubavna avantura na putovanjima. Dobro se osećate.

Blizanci

Ovaj dan će da protekne u znaku završetka rada na velikom dugoročnom projektu. Slobodni Blizanci danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju, kao i preko posla. Osetljivost stomaka.

Rak

Današnji aspekti povoljni su uvođenje nekih promena u vaš način poslovanja. Proširenje poslovne saradnje, kao i noviteti koje ćete uvesti u svoje poslovanje mogu da vas izbace u sam vrh. Bilo kakav negativan komentar od strane partnera može kod vas da izazove žestoke reakcije i osećaj uvređenosti. Promenite režim ishrane.

Lav

Ovaj dan može vam doneti probleme na finansijskom planu. Postoji velika mogućnost da neke vaše uplate ovog dana kasne. Imate pojačanu potrebe za ljubavlju, pažnjom i nežnošću. Pred vama je romantičan period, zanimljivi izlasci i nova poznanstva sa zanimljivim ljudima. Dobro se osećate.

Devica

Originalne ideje i inovativna rešenja obeležiće ovaj dan, a ukoliko se budete odlučili da ih izložite pred vašim pretpostavljenim, očekuju vas pozitivne reakcije. Ovaj dan nosi u sebi atmosferu posebnog iskušenja. Velika je mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna. Osetljivost stomaka.

Vaga

Ovaj dan prolazi u znaku pogoršanih međuljudskih odnosa na poslu. Nalazite se na pragu reorganizacije, koja može doneti veliki preokrete. Slobodne Vage danas mogu da se nađu u dilemi, da li je osoba sa kojom su se nedavno upoznale zaista ona prava. Pad imuniteta.

Škorpija

Ovaj dan protiče u znaku poslovnog putovanja, kao i pregovora s partnerima iz inostranstva. Uprkos početnim problemima i teškim pregovorima, vas očekuje uspeh i potpisivanje važnog sporazuma. Škorpije će danas biti prosto naelektrisane za ljubav. Zadržavanje vode u organizmu.

Strelac

Neophodnost da improvizujete rešenja poslovnih problema danas može obeležiti atmosferu na poslu. Poseban uspeh možete postići ukoliko se bavite komunikacijama i ako vaš posao podrazumeva rad sa klijentima. Obnavljanje komunikacije sa osobom iz vaše prošlosti može obeležiti ovaj dan. Glavobolja.

Jarac

Veliki dobitak može da vam pomogne da ulažete u dalje poslovanje i poslužiti vam kao jedna velika odskočna daska. Jarčevi koji su u braku danas bi trebalo da se mnogo više posvete partneru, koje gluposti letnje vreme zbog broja poslovnih obaveza prilično zapostavljaju. Loša cirkulacija.

Vodolija

Uprkos tome što situacija izgleda malo neizvesno, prihvatite taj rizik jer će vam to doneti veliki napredak u karijeri. Slobodne Vodolije očekuje uzbudljiva ljubavna avantura, nije isključeno da se radi o tajnoj vezi sa osobom koja nije slobodna. Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Današnji dan prolazi u znaku obnavljanje neke stare poslovne saradnje. Najveći uspeh vam dolazi kroz poslovnu saradnju sa inostranstvom. Unapređenje finansijske situacije. Ljubavna avantura na putovanjima, i to sa osobom iz inostranstva. Kasniji razvoj događaja može da vam donese izazove i iskušenja koja sa sobom donosi veza na daljinu. Problemi sa kožom.

Izvor: Kurir

Reklame