Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 19. februar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 19. februar 2023. godine preporučuje Ovnovima da iskoriste dan da dobro razmisle o planovima za budućnost. Porodična situacija je malo napeta, možda će biti potrebna vaša intervencija. Slobodni Ovnovi bi mogli da imaju strastveno veče. Opustite se i uživajte. Osećate se dobro.

BIK
Prisnule su vas brige, probajte da se opustite u krugu voljenih ljudi. Potrebna vam je njihova podrška da isplivate iz problema. Partner ne zna kako da se postavi, zatvoreni ste i ne zna šta mislite. Zapamtite da negativnost šteti vama najviše, pokušajte da budete blaži.

BLIZANCI
Previše se uzdate u ljude koji vam se predstavljaju kao prijatelji. Naivni ste i to je možda vaša draž, ali mogli biste da platite cenu. Partner pokušava da ispravi neke stvari u vezi. Pustite ga da vas razmazi. Zdravlje je dobro.

RAK
Danas ste u velikim planovima za radnu nedelju. Imali ste dovoljno vremena da „posložite kockice“ i sada jedva čekate da drugima predstavite svoje ideje. Mogući su sitniji kvarovi u kući, ali ništa zbog čega bi trebalo da se sekirate. U ljubavi je sve kako treba.

LAV
Odličan dan za izlet i boravak na otvorenom. Napunićete baterije, posebno ako vam društvo pravi voljena osoba. Monotonija u koju ste upali će se raspršiti, idete punom parom napred. Mogući su bolovi u kolenima, nemojte previše da se forsirate.

DEVICA
Dnevni horoskop za 19. februar 2023. predlaže Devicama da se danas pozabave papirima i računima. Ostala vam je neka obaveza koju niste namirili, a koja bi mogla da vam napravi problem u budućnosti. Smanjite troškove, „razmahali“ ste se preko svojih mogućnosti. Moguća je glavobolja.

VAGA
Sjajan dan da se posvetite partneru. Izvedite ga u provod, organizujte odlazak na salaš, izađite i obnovite romansu. Do vas stiže vest iz inostranstva od starog prijatelja. Neki zanimljiv posao bi mogao da se „zakuva“. Smanjite poroke.

ŠKORPIJA
Potrebno vam je da „razbistrite“ glavu i napravite finansijski plan za naredni mesec. Kad sve „posložite“ kako treba, osećaćete se mnogo bolje. Lepe vesti stižu iz inostranstva, moguća je čak poseta drage osobe. Zdravlje vam je dobro.

STRELAC
Naučite da prikočite kad treba. Nemojte da terate „mak na konac“ sa partnerom, nije produktivno. Imate dobru, kvalitetnu vezu, nemojte da je kvarite temperamentnim ispadima. Osećate se dobro, ali biste mogli još da ojačate imunitet.

JARAC
Prijalo bi vam druženje sa starim prijateljima, nedostaje vam njihova pozitivnost i smisao za humor. Zato, telefon u ruke, izađite i provedite se. Jedna osoba čezne za vama i vi to znate, samo još uvek niste odlučili šta da radite sa tom informacijom.

VODOLIJA
Danas rešavate neka porodična pitanja, sve će teći onako kako ste zamislili, a bićete zadovoljni što ste konačno stavili tačku i na taj problem. Partner će vas iznenaditi. Uživate u ljubavi, sledi vam veče puno strasti. Unosite više vode.

RIBE
Dnevni horoskop za 19. februar 2023. godine kaže da Ribe imaju sjajnu priliku da upoznaju srodnu dušu. Ako dobijete poziv za izlazak, obavezno prihvatite. Novčana situacija je malo „tesna“, ali vi ste štedljivi i prebrodićete krizu.

Izvor: Mondo

Reklame