Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine savetuje Ovnovima da se ne oslanjaju na sreću, već da ulože dodatni napor kako bi postigli ono što su zacrtli. Neke zadatke poverite pomoćnicima i kolegama. Pokušajte da ne kritikujete druge, danas bih zbog vašeg tona mogla da izbije svađa, posebno sa partnerom. Ne trošite energiju na stvari koje vam nisu bitne.

BIK

Povoljan dan, uspevate u mnogim stvarima koje drugima ne polaze za rukom. Sigurni ste u svoje sposobnosti, a vaše samopouzdanje nije bez razloga – pronašli ste put do uspeha i držite ga se. Dan je pogodan za društvene događaje, upoznavanje novih i zanimljivih ljudi. Romansa koja je počela na današnji dan ima svetlu budućnost. Zaljubljeni Bik će biti prijatno iznenađen. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI
Miran i prilično prijatan dan. Sve ide kako ide, a vi ste, generalno, prilično zadovoljni. Možda će biti manjih nesuglasica sa nadređenima, ali do sredine dana će svi shvatiti da ste u pravu. Nije loš dan za kupovinu, poslovna ulaganja – dobri ste s novcem. iako i vi i partner ne odustajete od svojih stavova, to ne znači da ne postoje emocije među vama. Čuvajte se prehlada.

RAK
Očekuje vas veoma uspešan dan. U mnogim stvarima ćete imati sreće, uključujući i one koje prihvatate sa sumnjom. Moguć je priliv novca, pa i vredni pokloni. Ovaj dan je veoma dobar za romantične i prijateljske sastanke. Uspevate da razgovarate o veoma važnim pitanjima sa voljenima, dođete do kompromisa. Neslaganja i nesuglasice su u prošlosti. Mogući manji problemi sa gorušicom.

LAV
Moraćete da se potrudite da uradite sve što je planirano za ovaj dan. Neočekivano se pojavljuje previše prepreka, a osim toga, nemate očekivanu podršku. Mnogi Lavovi će morati da rade tuđi posao ili da ispravljaju greške drugih. Moguće su nesuglasice sa voljenima, neki Lavovi će se teško slagati sa starijim rođacima. Do večeri će problemi biti rešeni. U odličnoj ste formi.

DEVICA
Dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine kaže da će dan biti pun različitih dešavanja, prilično naporan, ali plodonosan. Ne možete sami da rešite sve probleme, potražite pomoć. Ne bi trebalo da budete iskreni sa nepoznatim ljudima, malo je verovatno da će oni čuvati vaše tajne. Moguće neslaganje sa partnerom oko sitnica. Kompromis je jedini način da izbegnete sukob. Više spavajte.

VAGA
Dan je pogodniji za razmišljanje nego za akciju. Analizirajte svoje postupke i njihove posledice, pa nakon toga polako pređite na planove za budućnost. Ne verujte svim obećanjima koja vam drugi danas daju. Danas vam se privlače različiti ljudi, uključujući i one od kojih bi bilo mudro da se klonite. Moguća svađa među ljubavnicima. Uveče se situacija se poboljšava. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA
Veći deo dana ćete se baviti prilično neprijatnim stvarima, koje nikako nećete moći da izbegnete. U stanju ste pokažete strpljenje i istrajnost kako biste postigli očekivane rezultate, ali za to će biti potrebna znatna snaga. Partner se trudi da vas podrži, ali nećete imati posebne koristi od toga. Naprotiv, pre će vam smetati. Pokušajte da unosite više vode.

STRELAC
Poslovni pregovori se odvijaju na najbolji mogući način, pronaći ćete pouzdane pomoćnike i saveznike. Moguće je da ćete dobiti zanimljive ponude za saradnju, neki Strelčevi bi mogli da se uspnu na lestvici karijere. U ljubavnim odnosima situacija je pozitivna. Vaša osećanja prema partneru su duboka i obostrana. Bliski ljudi će vam dati dobar savet. Moguća slobost u zglobovima.

JARAC

Dan će biti veoma plodan, postići ćete značajan uspeh. Ali ne možete da se opustite ni minut ako ne želite da drugi preuzmu zasluge za vaš rad. Dan je povezan sa zanimljivim razgovorima, dobijanjem važnih informacija, deljenjem korisnog iskustva. Mnogi Jarčevi će preispitati svoj odnos sa voljenom osobom, želeće da da nešto menjaju. Nešto naglašenija nervoza.

VODOLIJA
Pokušajte da ne žurite, što više pažnje posvetite detaljima, to ćete biti uspešniji. Pozabavićete se nagomilanim problemima, a iz sukoba sa „zlonamernicima“ izlazite kao pobednik. Nije preporučljivo razgovarate o složenim i važnim pitanjima sa voljenima – nećete lako postići dogovor. Loše podnosite kritike. Preosetljivi ste.

RIBE
Dnevni horoskop za 9. mart 2023. godine kaže da je dan idealan da promenite život nabolje. Malo domišljatosti, malo truda – i sve ćete učiniti da „radi“ u vašu korist. Odjednom dobijete odgovore na pitanja koja vas muče u poslednje vreme i jako vam se dopada to što čujete. Neka nova poznastva su na „klackalici“ – da li ćete biti prijatelji ili ljubavnici? Zdravlje vam je dobro.

Izvor: Mondo

Reklame