Foto: Pixabay

Dnevni horoskop za 8. decembar 2022, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 8. decembar 2022. godine skreće Ovnovima pažnju na mušku osobu koja pokušava da preuzme zasluge za njihov uspeh. Dobro otvorite oči i ne prihvatajte sumnjive predloge. U kući veći kvar, moguće je da će vam biti potrebna pomoć profesionalca. Usamljeni ste, a ne biste bili da se pokrenete. Zdravlje dobro.

BIK
Danas ste posebno uzbuđeni zbog napretka koji ste ostvarili u kolektivu. Ideje su vam odlične, a sada ste usaglasili i organizaciju. Moguć je priliv novca od igara na sreću. Preispitajte svoju odluku vezano za partnera. Trudi se da izgladi situaciju svim snagama. Moguća glavovolja.

BLIZANCI
Radoznalost i agilnost vas vode danas. Saznajete informacije koje bi mogle da vam budu od velike koristi. Partner je zainteresovan da podigne vezu na viši nivo, ali se plaši da to nije i vaša želja. Budite iskreni. Moguća je kostobolja.

RAK
Poslušajte savet ženske osobe. U riziku ste da napravite ozbiljnu grešku na poslu. Sada je važno da budete staloženi, ne srljajte. Partner ima dosta strpljenja za vaše hirove. Nemojte da zloupotrebite njegovu dobrotu. Zdravlje je dobro.

LAV
Danas vas očekuje užurban dan, pun poslovnih izazova, ali imate jaku „zaleđinu“ i dovoljno entuzijazma da se sa svim problemima uhvatite u koštac. Postoji jedna stvar koja vam smeta kod partnera, ali oklevate da je isterate na čistac. Nećete tako moći još dugo. Problemi sa ušima.

DEVICA
Dnevni horoskop za 8. decembar 2022. godine šalje upozorenje Devicama – ne ulazite u projekte koji će vam oduzeti sve slobodno vreme. Ovakav poduhvat vam se neće isplatiti. Mudrije pregovarajte. Posvetite više pažnje emotivnom životu. Usamljeni ste. Problemi sa imunitetom.

VAGA
Ako ste danas očekivali neki novac, moraćete još da se strpite. Pomerite planove, pozajmica nije dobra ideja. Zauzete Vage će naići na prepreku u vezi, problem vam se čini većim nego što jeste. Virusi vrebaju, utoplite se i izbegavajte gužve.

ŠKORPIJA
Situacija na poslu je napeta, osobe sa kojima radite pokušavaju da se nametnu i potisnu vas u stranu. Izbegnite direktan konflikt, za vas bi ovom trenutku bilo najbolje da nadređene podsetite na svoje veštine i dosadašnji uspeh. Uporno odbijate ljubavnu ponudu. Zdravlje je dobro.

STRELAC
Danas beležite veliki uspeh na poslu, uradili ste nešto što su svi mislili da je nemoguće. Bravo, samo tako nastavite! Letite na krilima ljubavi, zanos prenosite i na pratnera koji uživa u vašoj sreći. Idealno bi bilo da dan okončate romantičnom večerom. Osećate se dobro.

JARAC

Brige koje vam remete san danas nestaju. komplikovana situacija će se raščivijati i možete da odahnete. Jednoj osobi u vašem bliskom okruženju ste zapali za oko. Obratite pažnju, to bi mogla da bude vaša nova ljubav. Proverite pritisak, glavobolje koje osećate bi mogle da budu posledica hipertenzije.

VODOLIJA
Dobre vesti za vas! Kontakt sa osobom iz inostranstva će vam biti od velike koristi. Izuzetno ste kreativni, a ta osoba može finansijski da vam pomogne da ideje sprovedete u delo. Željni ste flerta i neobaveznog druženja. Pokrenite se, izađite s prijateljima i želja će vam se ispuniti.

RIBE
Dnevni horoskop za 8. decembar 2022. godine kaže da će Ribe danas završiti jedan veliki posao. Očekujte novac, zaslužili ste ga. Odlične vesti stižu od jednog člana porodice, svi ćete se radovati. Moguće grlobolja, pijte više toplih napitaka.

Izvor: Mondo

Reklame