Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za 7. decembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 7. decembar 2023. godine vam kaže da se fokusirate na dela, a ne reči. Ljudi bi mogli da vas „uhvate“ da im dajete lažne nade. Čuvajte se gužvi u saobraćaju. Partneru nedostaje više vremena sa vama. Pokušajte bolje da se organizujete.

BIK
Vaša tvrdoglava priroda danas bi mogla da vam više škodi nego koristi. Budite spremni na kompromis i da „popustite“ na poslu. Slobodni Bikovi prepuštaju se ljubavi, dok oni zauzeti rešavaju sitne nedoumice. Povedite računa o krvnom pritisku!

BLIZANCI

Dnevni horoskop vam kaže da poslušate osećaj u stomaku. Vaš instinkt upozoriće vas na vreme šta (ne)treba da radite. Krajem dana očekuje vas više nego planiranih kontakata. U ljubavi unesite više strasti i pažnje. Pomalo ste u sopstvenim mislima. To bi moglo da zasmeta drugoj strani.

RAK

Zvezde vam za 7. decembar 2023. godine nalažu da ne trčite pred rudu. Jedna osoba bi mogla da vam privuče pažnju, ali se ne zalećite. Dajte sebi vremena za upoznavanje. Oni u vezi naći će se u nedoumici. Vreme je za pomoć prijatelja! Unosite više vitamina, vladaju prehlade!

LAV

Dnevni horoskop vam donosi „haos“ na poslu. Nećete znati šta pre da radite, te će vam biti potrebna pomoć. Ne libite se da je potražite. Vaše liderske sposobnosti izvući će vas iz problema. O ljubavi ne razmišljate previše i vodite se motom „sve u svoje vreme“. To je u redu, ali zauzeti Lavovi bi trebalo da se više posvete partneru.

DEVICA

Device vrlo moguće da će danas ustati na „levu nogu“. Dnevni horoskop im savetuje da napune baterije, jer je mogući pad imuiniteta. Jedna osoba im privlači pažnju, zvezde im savetuju da budu otvorenije prema simpatiji. Zauzete „cvetaju“ od ljubavi.

VAGA

Dnevni horoskop za 7. decembar 2023. godine vam donosi izraženu intuiciju, očekuje vas i priliv novca. Zauzete Vage produbljuju odnos sa partnerom, ali i moguću ljubomoru i posesivnost. Zvezde savetuju da obratite pažnju na ginekološke probleme.

ŠKORPIJA
U poslednje vreme dosta ste ubrzali tempo, vreme je da „povučete ručnu“. Slobodne Škorpije imaju na umu jednu osobu iz prošlosti, dok one zauzete neka povedu računa o načinu komunikacije sa partnerom. Povedite računa o sinusima.

STRELAC

Strelčevi će u prvoj polovini dana biti malo nervozni, ali već u drugoj polovini napetost prolazi. Slobodne Strelečeve jedna osoba želi da osvoji. Obratite pažnju! Kod zauzetih se javljaju pojačane strasti i ljubomora. Trebalo bi da povedu više računa o imunitetu i ishrani.

JARAC

Dnevni horoskop donosi Jarčevima jednu specifično lepu osobu u njihov život. Kod zauzetih u ljubavi vlada „mirno more“. Uživajte u svakom trenutku. Na poslovnom polju brinete da li radite stvari kako treba. Ne sumnjajte previše u sebe, već obratite pažnju na rezultate koje dajete.

VODOLIJA

Vodolije muče kičma. Slobodne Vodolije ne razmišljaju da se smire, dok zauzete su željne aktivnosti sa partnerom. Razmislite kako možete da se zabavite tokom hladnih dana. U poslu sve ide svojim tokom, moguća je i manja nagrada ili neka vrsta bonusa za vaš trud. Toplije se oblačite!

RIBE

Dnevni horoskop za 7. decembar 2023. godine vam savetuje da se fokusirate više na realne ciljeve. Slobodne Ribe nekome će biti „svetlo na kraju tunela“, dok zauzete popravljaju komunikaciju sa partnerom. Zvezde vam savetuju da se ne zadužujete još neko vreme. Moguće su kratkotrajne glavobolje!

Izvor: Mondo

Reklame