Foto: Pixabay
Reklame

Dnevni horoskop za četvrtak kaže kako će Jarac imati poteškoća na poslu, a Ribe uživaju u pažnji partnera

Ovan

Posao: Novi još jači i pozitivniji vetrovi već duvaju u vaša poslovna jedra. Hrabro napred, ali danas nemojte dozvoliti da baš nerealno poletite.

Ljubav: Današnje ambicije su vam visoke i na ljubavnom planu, međutim pitanje je koliko sličnim intenzitetom može odgovoriti vaša draga osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Verovatno jedan od boljih radnih dana u poslednje vreme je pred tipičnim predstavnicima astrološkog znaka Bika. Vaš trud daje vidljive rezultate, pa može da usledi i neko unapređenje.

Ljubav: Jedan od boljih i pozitivnijih dana nalazi se pred onim predstavnicima ovog sazvežđa koji pre svega imaju u planu da prijatno iznenade voljenu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja na zdravstvene probleme.

Blizanci

Posao: Mogući je da vas i danas razni tehnički problemi u velikoj meri ometu u težnji da zacrtane obaveze obavite na vreme i po planu.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam solidnu klimu za uspostavljanje novih kontakata, budite u svom elementu.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Raka imaće danas nešto niži nivo radnog elana motivacije, pa je logično da se fokusirate samo na ono najvažnije u sferi posla.

Ljubav: Sivkasti tonovi mogu dominirati i na polju ljubavnih odnosa, ali uz adekvatnu pažnju i razumevanje voljene osobe sve će biti lakše.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Lav

Posao: Odličan radni dan nalazi se pred najtipičnijim Lavovima, prve svega da poslovnu lidersku ulogu podignu na još viši nivo.

Ljubav: Što se tiče današnjih potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, najveću pažnju obratite na spletke i neprijatne komentare zbog neuzvraćenih osećanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Današnja poslovna atmosfera je pozitivna da Device započnu nove profesionalne etape, i nametnu se u poslovnom okruženju.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati da vam se namesti sticaj povoljnih okolnosti, za bar jedan konkretan ljubavni potez.

Zdravlje: Potrudite se da se mentalno relaksirate.

Vaga

Posao: Korektan i solidno efikasan radni dan, mogu očekivati prvenstveno one Vage koje su već pokrenule nove projekte.

Ljubav: Današnja potencijalna razmimoilaženja u komunikaciji sa voljenom osobom pokušajte da izbegnete strpljenjem i radom na traženju kompromisa.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Posao: Ovaj radni dan donosi tipičnim Škorpijama povoljnije aspekte za krupne poslovne poduhvate, ali nove ideje koje su vredne podrobnije analize.

Ljubav: Potrudite se da osmislite način i napravite neki direktniji korak u pokazivanju svojih osećanja nedavno upoznatoj simpatiji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Za vredan i predan profesionalni angažman u prethodnom periodu Strelčevima bi danas trebalo da stigne i neka lepa finansijska satisfakcija.

Ljubav: Možda manjeg značaja, ali ipak finu satisfakciju danas možete očekivati u sferi ljubavi, samo se malo više osvrnite oko sebe.

Zdravlje: Napetost.

Jarac

Posao: Bitnijih promena na profesionalnom planu danas nema u najavi, za većinu osoba rođenih u znaku Jarca. Važno je da ostanete na svom nivou posvećenosti i odgovornosti.

Ljubav: Tokom ovog dana nije realno očekivati da doživite velike ljubavne uzlete, ali nemojte se iznenaditi ukoliko od drage osobe stignu nove ideje za unapređenje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Bezmalo sve što zamisle, tipične Vodolije danas bi mogle bez većih problema da ostvare u sferi profesionalnog angažovanja. Ipak, nije realno da vas svi isprate na pravi način.

Ljubav: Nije najpovoljniji dan da se previše bavite nefunkcionalnim delovima vašeg ljubavnog života. Biće boljih perioda da radite na korekcijama sopstvenog ponašanja.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Ovaj radni može doneti manje zastoje u realizaciji već dogovorenih poslovnih projekata, pa nije mudro da insistirate i forsirate bilo šta vredno pažnje.

Ljubav: Današnja dešavanja na polju emotivno – ljubavnih odnosa, osobama rođenim u znaku Riba mogu doneti više razloga za manje satisfakcije i zadovoljstva.

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost sitnih kostiju ruku i nogu.

Izvor: Still

Reklame